Search
Close this search box.

Idealni filmovi za vrele letnje noći

Letnje noći su idealne za opuštanje uz romantične ljubavne filmove, dok se rashlađujete uz omiljeni ledeni napitak ili grickate kokice. Sve što je potrebno kao relaksacija posle napornog radnog dana pod visokim temeraturama su suze ili smeh. Najbolji način da se odmorite od dosadne svakodnevice jeste film! Dok vas mami miris sveže lubenice, protežemo se po svom krevetu ili ležaljci u dvorištu, dok vas opija miris vrelog asfalta ili miris lipe iz obližnjeg parka, privucite ka sebi laptop i otputujte u neku drugu zemlju i neki drugi svet.

Predstavljamo vam spisak filmova koji će ispuniti nekoliko sati vašeg života i probuditi najdublje emocije: 

Letnje ludilo

Kroz mnogobrojne avanture protogonista, ovaj film govori o jednom od glavnih životnih pitanja: da li potraga za ljubavlju ikada može biti uspešna? Uživajte u filmu koji će vas sigurno naterati da se smejete na glas, jer jedno neočekivano iznenađenje prati drugo.

Male bele laži

Ovo je komedija koja se bavi pitanjem shvatanja života. Jedna generacija je prepuštena surovosti modernog doba, ili čistom uživanju – zavisi u kom ste fazonu! Osim zanimljive priče postoji još jedan razlog da pogledate ovaj film, a to je svakako zbog divne Marion Kotilard.

Ukradena lepota

Priča o tinejdžerki koja dolazi u selo u Toskani, nakon smrti svoje majke kako bi otkrila ko je njen pravi otac. Nekoliko godina ranije Lusi je bila u istom selu i tada se poljubila sa zgodnim dečkom, pa se sada nada da će obnoviti poznanstvo. Film je pun neizvesnosti, stvoren za uživanje u letnjoj noći.

Plaža

Mladi Amerikanac je zaljubljen u putovanja i apsolutno spreman da rizikuje svoj život samo zbog uzbudjenja koje oseti kada se upusti u najopasnije pustolovine. Ukoliko ste ljubitelj drame i avanture, ovo je pravi film za vas, ali će njime podjednako biti zadovoljni i večiti zagovornici romantike.

Praznik u Rimu

Neodoljiva Odri Hepbern u ovom filmu igra princezu En koja je na putovanju kroz nekoliko evropskih glavnih gradova među kojima je i Rim. Jedne večeri tajno je napustila ambasadu svoje zemlje kako bi obišla prestonicu Italije. Umorna princeza zaspi na klupi u gradu gde je sreće američki novinar, Džo Bredli… I tu kreće priča!

Maja Vlajić

Ukoliko ste pravi filmofil, preporučujemo vam i OVE filmove!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp