Search
Close this search box.

5 ideja za vaš sledeći dejt

Svi smo nekada bili uzbuđeni što je konačno vikend, ali nismo uvek baš sigurni šta ćemo raditi uveče. Bilo da upoznajete nekog novog, družite se sa prijateljima ili izlazite sa partnerom, uvek je avantura izaći iz zone komfora umesto što idete na uobičajena mesta.

Zato smo sastavile za vas kratku listu ideja za izlaske ili dejtove, koje će sigurno ,,zabiberiti“ svako veče napolju.

Kafe knjižara

knjizara

Postoji nešto neverovatno romantično kada pijete kafu okruženi knjigama i otkrivate nove naslove koje možete dodati na listu čitanja. Krenite do najbližeg lokala sa svojom pratnjom i uživajte u prijatnoj atmosferi!

Botanička bašta

botanicka-basta-potok

Svaki grad ima neku verziju bašte ili posebno lepo parče zelenila gde možete lutati satima. Ako ćete biti napolju, ponesite neku užinu i možete napraviti i piknik. Zimi postoje i pokriveni delovi u kojima možete uživati.

Šetnja kroz susedstvo

susedstvo

Svi mi imamo omiljeni kraj i delove grada koje bismo želeli da istražimo više. Izaberite mesto odakle ćete početi – bilo da je to kafić, restoran ili omiljena ulica. Ako sve prođe kako treba, nastavite dalje i uživajte u lepotama vašeg grada.

Budite turista

turista

Koliko god dugo da živite u svom gradu, postoje uvek neke turističke aktivnosti u kojima možemo uživati, a stalno ih odlažemo. Potražite na Trip Advisor – u neke od najboljih atrakcija u gradu i napravite dejt od toga! Oboje ćete naučiti nešto novo o mestu koje zovete dom.

City Bike

city bike

Danas se na mnogim mestima može iznajmiti bicikla (i to vrlo jeftino) kojom možete kružiti po gradu. Ako ste oboje aktivni, ovo je zabavan način da izađete iz zone komfora i iskoristite ovu vrlo priuštivu uslugu. Ne morate se previše zamarati – vozite polako kako biste se i dalje osećali dobro. Možda taman ogladnite pa možete otići i negde na neobaveznu večeru!

Koja su vaša omiljena mesta za dejt? Recite nam u komentarima!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp