Instagram profili koji će vas motivisati da ostanete fit i tokom karantina!

Jedna od prvih stvari, koja je s početkom vanrednog stanja bila zatvorena su teretane, a kako nas je ovaj karantinski mood sve pretvorio u osobe, čija je najčešća fizička aktivnost šetnja do kuhinje, danas smo odlučili da vas motivišemo da se pokrenete, da nađete motivaciju i u svaki svoj dan uvedete kućmni trening kao dnevnu rutinu, kako svi zajedno ne bismo leto dočekali nespremni. 🙂

Za vas smo ovog puta istražili najkorisnije fitness Ig profile sa kojima će trening kod kuće biti ne samo odrađen, već i veoma efikasan. Dakle, ako sami nemate dovoljno iskustva i mašte da osmislite trening koji će pogoditi sve vaše mišićne grupe, poslužite se ovim aplikacijama i pokušajte da ostanete fit i tokom karantina.

Sweat with Kayla Itsnes

Kayla je fitness instruktorka koja je kreirala program treninga za sve one koji ne žele da provode svoje vreme u teretani. Uz malo volje i prostora, kod kuće možete doživeti kompletnu telesnu transformaciju, uz njenu pomoć. Posetite njen instagram profil Sweat i motivišete se sjajnim fotkama i napretkom svakog pojedinca, a onda preuzmite aplikaciju i počnite svoj put ka savršenom telu.

https://www.instagram.com/p/B-Lr2PopeDa/

8Fit

Ukoliko želite da promenite svoj životni stil u potpunosti, da se zdravije hranite, aktivnije živite i uživate u sebi i svom telu 8Fit je pravi program za vas. 8fit aplikacija vam pomaže da kreirate svoj plan ishrane, donosite dobre odluke, aktivno trenirate i osećate se zaista dobro u svojoj koži. Ako želite healthy lifestyle ovo je savršena doza inspiracije i motivacije, koja će vas naterati da se svakodnevno pokrećete i donosite prave odluke!

https://www.instagram.com/p/B8RfTjHnsh5/

Janka Budimir

Žena motivacija lično! Ako šak želite da se osetite kao da imate svog ličnog trenera posetite profil Janke Budimir, koja će vas inspirisati da se hranite zdravo i da trenirate svakodnevno. Pored inspirativnog instagrama, na kome deli svoje treninge, obroke i mnoge druge savete, možete je pratiti i na youtube-u, kako biste imali više utisak stvarnog kontakta, jer vam u svojim videima daje face to face savete. A ako želite još više od sebe, možete se prijaviti na njen online program i doživeti neverovatnu transformaciju. Ako je neko koga možete da slušate vaša šolja čaja, onda započnite svoj put rame uz rame sa Jankom Budimir.

https://www.instagram.com/p/B7ZTDtcJZFa/

Motivišite sebe da se pokrenete, ne samo zbog leta koje nam se polako prikrata, već zbog sjajnog osećaja, u kome ćete uživati nakon svakog treninga, zbog zdravijih navika koje su nam neophodne i na kraju, zbog toga što ćete uživati u sebi tokom svog puta, a to je jedna od najvažnijih stvari.

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp