#Instainspiracija: Savršeni letnji manikir

Nema ničeg lepšeg od savršeno nalakiranih noktiju na preplanulom tenu. Zato smo ovog puta kao instainspiraciju za vas izdvojili ideje za savršeni letnji manikir.

#Cvetni manikir

Leto i cvetni dezen nekako uvek idu jedno uz drugo! Zato su cvetići savršen izbor za vaš letnji manikir. Ono što je olakšavajuća okolnost, kada je floralni manikir u pitanju je i činjenica da ga vrlo jednostavno možete napraviti i sami i da će vam nokti uz njega izgledati savršeno.

https://www.instagram.com/p/CBOK8jVAQas/

#Raznobojni nokti

Ako želite da na neki način osvežite svoj jednostavni stil, onda su raznobojni nokti pravi način za to. Svaki nokad druge boje učiniće da fokus nečije pažnje uvek bude na vašim rukama. Uz to, ovakav manikir savršeno će se kombinovati uz svaki vaš outfit.

https://www.instagram.com/p/CA-Hpr_pyc1/

#Frenč u boji

Dobri stari francuski manikir, u nešto drugačijem ruhu savršen je odabir za letnje nokte. Iako savršeno izgleda u klasičnoj varijanti sa belim lakom, tokom leta ovaj tip manikira mnogo bolje izgleda u kombinaciji sa letnjim, vibrantnim bojama.

https://www.instagram.com/p/CBYun2hDE70/

#Beli nokti

Beli lak je tokom leta, kada vam je ten preplanuo, a sve kombinacije prozračne i romantične, savršen izbor i u kombinaciji sa nakitom izgleda savrešeno. Beli nokti su zaista must have ovog leta i zato neka oni budu vaš prvi izbor, kada je manikir u pitanju.

https://www.instagram.com/p/CBYmFyJH4In/

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp