#instainspiracija: Tie-dye manikir

Ovog vikenda primetili smo da je Tie-dye manikir veoma popularan na Instagramu. Što se tiče Tie-dye kao trenda na odeći može vam se dopadati, ili ne. Međutim, kada je letnji manikir u pitanju, reč je o trendu, koji je ovog leta apsolutni favorit.

https://www.instagram.com/p/CDRckV2DbzL/

O popularnosti ovog manikira govori činjenica da je na instagramu dobio vrlo popularan tag #tiedyenails gde možete pronaći inspiraciju za savršen manikir.

Poznate influenserke širom sveta oduševljene su ovom vrstom manikira, a jarke letnje boje su apsolutni hit kada je kombinovanje nijansi za Tie-dye u pitanju.

https://www.instagram.com/p/CDmXJhkjyXM/

Tie-dye je tehnika farbanja, osmišljena još odavno, koja na odeći ostavlja ispran efekat, a simboliše je mešanje i stapanje dve ili više boja. Na modnoj sceni popularizovan je šezdesetih godine, za vreme hipi pokreta, a od tada je mnogo puta u novom ruhu osvajao modni svet, Međutim, ove godine Tie-dye je na velika vrata ušao i na beauty scenu.

https://www.instagram.com/p/CDmPG5oHBs0/

Tie-dye manikir savršeno izgleda na svakom obliku i svakoj dužini nokta, a mi smo izdvojili i naše favorite, kao ovonedeljnu #instainspiraciju.

https://www.instagram.com/p/CDmIwIjBfwH/
https://www.instagram.com/p/CDlHE_xD595/

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp