Imamo rešenje za onih par kilograma kojih želite da se rešite pre praznika – Zdravi a ukusni obroci na bazi povrća!

Sve što želimo do kraja ovog decembra je da izgubimo tih nekoliko kilograma, koji predstavljaju naš najveći problem, kada je fizički izgled u pitanju. Zato smo ovoga puta izdvojili par zdravih obroka, na bazi povrća, kako bismo vas inspirisali da do kraja godine promenite navike u ishrani i dostignete svoj cilj.

Instagram je postao naša dnevna doza inspiracije, a ovoga puta, odlučili smo da tu nađemo i motivaciju za zdravu ishranu. Istražili smo profile kuvara, koji spremaju zdrave obroke, koji izgledaju tako da ćete poželeti zdravo da se hranite do kraja života, a to je baš ono što bi trebalo da bude cilj svakom od nas.

https://www.instagram.com/p/CADxAmYB4CD/

Ovoga puta #instainspiracija su nam profili koji dele ukusne i zdrave recepte. Hajde da se zajedno motivišemo da u Novu godinu uđemo zdravi, vitkiji i zadovoljni sobom.

@rebelrecepies

Niki Webstern, veganska kuvarica pokrenula je ovu instagram stranicu punu zdravih recepata, u kojima ćete uživati.

https://www.instagram.com/p/CB1BN-lhOuV/

@madeline_shaw

Nutricionista Madeline Shaw ima samo jednu filosofiju – Uživajte u onome što vas čini zdravim i srećnim! Madeline je bila i sa druge strane i dugo se borila sa nezdravim navikama, a onda je jednom zauvek okrenula novi list. Svoje savete, ali i iskustva deli na svom instagramu, koji poziva na slastan zdrav obrok.

https://www.instagram.com/p/CBQO15jplez/

@choosingchia

Jess Hofman je još jedan zagovornica ishrane na bazi povrća. Ona je izučila ayurvedsku ishranu i svoje vreme posvetila osmišljavanju jednostavnih recepata u skladu sa njom. Ona posebno insistira na jelima napravljenim od većine svežih sastojaka, kao što su obrok salate.

https://www.instagram.com/p/CBd0tyWHU4Y/

Ukoliko želite da već od sada uvedete neke nove navike, posetite ove instagram profile i u narednim danima, tako inspirisani napravite dobar plan zdrave ishrane, koji će učiniti da se svakodnevno osećate dobro u svojoj koži i u novogodišnjoj noći zablistate punim sjajem.

Autor: T. P.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp