Search
Close this search box.

#Instainspo: Frizure koje ćemo nositi ovog leta

Leto obično donosi želju za promenom, a ona se kod nas žena neretko vezuje baš za kosu. Ako se nosite mišlju da ovih dana posetite frizera, jer je i kod vas došla ona faza, mogla bih nešto da promenim na sebi, pročitajte ovaj tekst do kraja, jer smo mi naravno pretraživali Instagram i za vas izdvojili vodeće trendove za ovo leto, kada je kosa u pitanju.

#Duže šiške

Frizura koja podrazumeva duže šiške, koje licu daju svojevrstan okvir, veoma je popularna ovog leta. Veoma jednostavna za stilizovanje, moderna i pogodna za svaku priliku, posebno je praktična za ljubitelje duge kose, koje žele malu, gotovo neprimetnu, a osvežavajuću promenu.

https://www.instagram.com/p/CCGjscFngLV/

#Kratki bob

Bob je već duže vreme omiljena frizura u beauty svetu, a ove sezone najpopularnija je njegova mini verzija. Veoma je laka za održavanje i posebno praktična za nešto hrabrije dame, odvažne na eksperiment.

https://www.instagram.com/p/B-kRq9_JlQr/

#Stepenasto šišana kosa

Za one koje su dugo nosile ravno šišanu dugu kosu, stepeni će biti pravo osveženje. Mala, gotovo neprimetna promena, učiniće mnogo za vaš izgled i olakšaće stilizaciju svih onih dana, kada bi vam inače duga, ravna kosa bila dosadna.

https://www.instagram.com/p/BosJ9SDFoOz/

Autor: T.P.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp