Search
Close this search box.

#Instainspo: Niski rep je omiljena frizura ovog proleća!

Kako smo veći deo ovog proleća proveli u karantinu, posebno smo zavoleli jednu potpuno jednostavnu frizuru, koja nam omogućava da tokom dana neometano funkcionišemo. Reč je o niskom repu, verovatno najnosivijoj frizuri tokom izolacije, a posebno nas raduje da sa vama podelimo činjenicu da se ovaj beauty trend nastavlja i sada kada smo na slobodi.

Naime, niski rep je ovog proleća definitivno omiljena frizura it devojaka i one ga sa uživanjem nose, kako u dnevnim, opuštenim, tako i u nešto elegantnijim prilikama, ukrašenu scrunchie trakicom, ili dugačkom svilenom trekom, koja ni ove sezone ne izlazi iz mode.

Možete se odlučiti za potpuno jednostavnu varijantu, tako što ćete kosu očešljati i labavo vezati gumicom, tako da nećete ni osećati da imate rep, a možete sve podići na viši nivo, uviti blage talase, koje ćete vezati svilenom trakom, ispod koje vam je naravno neophodna gumica.

Rep možete začešljati i vezati nisko, pa ga gumicama ispresecati na još nekoliko mesta, kako biste dobili zanimljivu chic frizuru, idealnu za casual dnevne outfite.

Nikad nije bilo jednostavnije ulepšati se i pripremiti za izlazak iz kuće, a kako su pred nama divni dani, neka ova minut frizura bude vaš odabir za neke od njih.

Još zanimljivih beauty trendova pronađite OVDE!

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp