Search
Close this search box.

Ivan Bosiljčić će vas obradovati i raznežiti!

Ukoliko ste ikada gledali neku predstavu u kojoj igra sjajni Ivan Bosiljčić ili bili na njegovom koncertu u Madlenianumu ili na nekoj drugoj pozornici, onda ne treba da vam govorimo koliko talenata ovaj čovek ima i koliko čiste energije daje na sceni koja izaziva suze, smeh i brojne druge emocije svih prisutnih. Možete o njemu imati ovakvo ili onakvo mišljenje, biti skeptični kada ga gledate na televiziji, ali uživo sve to pada u vodu!
Njegove predstave: “Cigani lete u nebo”, “Zona Zamfirova” u pozorištu na Terazijama, “Jadnici” i “Rebeka” u Madlenianumu samo su jedne od onih na koje publika godinama dolazi iznova i iznova. I nikad nije dosta. Jednostavno ne možete se zasititi niti ostati imuni na talenat i na to koliko se ovaj čovek istinski daje.
I dok tokom leta glumci najčešće odlaze na brojne letnje festivale u Srbiji i u regionu, ovaj talentovani glumac će 5. jula od 21 čas ponovo obradovati Beograđane u okviru BELEF – a. “Par stihova za nas” je čudesan spoj koncerta i pozorišne predstave, koje svojom formom i programom donosi jedan poseban ugođaj za publiku.
Filmska muzika, najveći evergin hitovi, ruske romanse i savremeni pop hitovi, isprepletani bezvremenim stihovima Jesenjina, Rakića, Šantića, Bodlera, Radičevića, u izvođenju Ivana Bosiljčića i njegovog osmočlanog sastava, u prelepom ambijentu BELEF (SKC) bašte, donose nam još jedno veče za pamćenje!
Oduševiće vas sa kojom srećom i lakoćom ovaj predivan tim vlada scenom i srcima svih prisutnih. Povedite nekog dragog sa sobom. Nekog koga volite i koga je previše obuzela svakodnevica i učinite mu ovo veče nezaboravnim. Napunite baterije svojih telefona, jer ćete poželeti da pozovete one koji trenutno nisu sa vama. Ponesite maramice, jer suze neće izostati. To su one suze koje su mešavina sreće, sete i divnog, pomalo uspavanog, poleta. Ponesite i papir i olovku, jer ćete poželeti da neke reči koje izgovara ovaj umetnik zapišete. I na kraju spremite se da posle ovog spektakla za srce i dušu više ništa ne bude isto!
Ulaznice za “Par stihova za nas” mogu se kupiti u:
Bašti SKC -a, od 14 do 21.30h i u
TOB – Info centar, Knez Mihailova 5, od 9 do 19h.
Cena ulaznice je 800 dinara.
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp