Izlazite na date nakon dužeg vremena – Ovih 5 saveta znatno će vam poboljšati samopouzdanje!

Žene koje su već neko vreme same, postaju veoma nesigurne, kada ponovo počnu da izlaze sa nekim, a glavno pitanje koje sebi i drugima postavljaju je ono čuveno: Da li sam privlačna?

Konačno vam se, posle toliko vremena neko dopao, a vi ste nesigurne i ne znate kako da privučete njegovu pažnju, a za nesigurnost, nema nikakvog razloga.

Atraktivna žena, nije ona savršenih proporcija, već ona koja pleni svojim osmehom i harizmom. Veoma je važno da znate da se sve ono što čini atraktivnu ženu, nalazi duboko u vama, samo bi trebalo to i da pronađete i izvučete iz dubine na površinu.

Ukoliko sebe upoznate, kao atraktivnu i zanosnu, ne postoji muškarac koji će vam odoleti.

Upoznajte sebe

Vaša energija će privući muškarca, koji vam odgovara, jer se sličan sličnom raduje. Zato je veoma važno da upoznate sebe do tančina i da nađete razloge zbog kojih volite sebe, baš takvu, kakva ste.

Ako postoje stvari, koje želite da promenite kod sebe, počnite odmah, jer je rad na sebi dragocen, kada je sticanje samopouzdanja u pitanju.

Žena koja voli sebe i uživa u svojoj ličnosti, odiše samopouzdanjem i lepotom, a svojom sigurnom energiom, privući će upravo onog muškarca, kog za sebe želi.

Budite svoji

Početak emotivnog odnosa je klizav teren, posebno ako smo iz prethodne veze izašli nesigurni i povređeni. Dešava se da u želji da budemo voljeni, počnemo da se ponašamo kao osoba, koja zapravo nismo, samo da bi nas novi partner cenio više od onog prethodnog. Ovo prerasta u problem, u trenutku kad vaša prava ličnost izađe na videlo, jer vas partner ne poznaje kao takvu.

Na početku veze, morate se ponašati prirodno i biti svoji, jer osoba koja će vas istinski voleti, voleće vas sa svim manama i vrlinama, sa egom, ili nesigurnostima, zato što ste to baš vi i samo tako ima smisla!

Ako poznajete sebe, partneru ćete se bez sumnje predstaviti u najboljem svetlu.

Zauzmite stav

Veoma je važno kako ćete se na početku veze postaviti. Bitno je da pokažete da je vaš karakter snažan i da već na početku želite da budete ravnopravni sa partnerom. Ne dozvolite da on preuzme kontrolu nad vašim odnosom, jer ćete tako produbiti sopstvenu nesigurnost.

Razgovarajte

Ponovo izlazite, nakon dužeg vremena i on je možda vaš sledeći dečko, zbog toga je važno da mu stavite do znanja koja su vaša očekivanja od veze, partnera i života, a podjednako je bitno i da čujete njegove stavove, kako biste pouzdano odlučili da li možete nastaviti zajedno.

Ne ignorišite signale

Kada nam se neko svidi nakon dugog samovanja, mi očajnički želimo da je to zaista naša srodna duša, ali posle samo nekoliko sastanaka, vi već dobijate gomilu malih signala, da ta osoba nije za vas, ali ih, zbog prevelike želje da vam se dogodi nešto, ignorišete.

Iz takve veze, neće proisteći ništa dobro i zato se na vreme okrenite i idite, jer ste sebi zaista dovoljni, dok se ne pojavi onaj pravi!

Bitno je da spoznate sebe i prevaziđete sopstvene nesigurnosti. Dajte sebi šansu, da vam se nešto dogodi, ali budite dostojanstveni i ne pristajte ni na šta, pod svaku cenu.

Kada sve kockice dovedete na mesto u svojoj glavi, pojaviće se onaj pravi, a vi ćete se tada osećati kao najatraktivnija žena na svetu, svaki put, kada mu izmamite osmeh!

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp