Search
Close this search box.

Jedan mit o zabavljanju koji vas sputava

Pametan telefon je fundamentalno promenio teren vezan za zabavljanje i veze, pa je tako došlo do nekoliko novih pravila, normi i mitova.

O čemu danas pričamo? O sada već rasprostranjenoj ideji da su aplikacije za upoznavanje rezervisane za očajne ljude, dok oni poželjniji i iskusniji mogu lako pronaći partnera na ,,staromodni” način.

Ovo je još jedan od mitova koji je razotkriven, budući da je, na primer, u Americi 53% samaca napravilo profil na nekoj od dejting aplikacija u nekom trenutku života. Štaviše, mladi u dvadesetim su oni kod kojih je verovatnoća da se aktiviraju na nekoj od aplikacija najveća i imaju 30% veće šanse da prvi dejt odvede i do drugog dejta. Studija je ispitala oko 6000 samaca svih godina i slojeva društva širom države.

Danas je onlajn upoznavanje postalo apsolutna norma. Korisnici ovih aplikacija  imali su četiri puta veće šanse da pronađu partnera u 2016, a 40% njih je do prvih dejtova dolazilo upravo na ovaj način, pre nego putem zajedničkih prijatelja (samo 24%). Drugim rečima, ne dozvolite da vas strah da izgledate ,,očajno” ili ,,previše dostupno“  spreči da probate onlajn upoznavanje – bar u ime nekog novog iskustva. Nemojte imati predrasude.

Na kraju krajeva, ukoliko vam ove brojke nešto znače, shvatićete da je definitivno vreme da isprobate Tinder. 🙂

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp