Search
Close this search box.

10 jednostavnih letnjih frizura

Postanite profesionalac u pravljenju ovih uglađenih repova, neobaveznih punđi i predivnih talasa, kako biste spremno dočekale vrele letnje dane!

Bela Hadid

bella

Izborite se sa naelektrisanom kosom onako kako bi prava princeza ratnica to učinila: začešljajte kosu na koju ste prethodno stavili gel (u umerenim količinama!)  i vežite je u visok rep. Odvojte pramen koji ćete obaviti oko gumice i spremni ste!

Ducen Kros

ducen

Preskočite jutarnje pranje kose i feniranje kada je napolju pretoplo. Razbarušite kosu i prednji deo ,,labavo“ zakačite pozadi, tako da vam po koji pramen neobavezno padne.

Džesika Alba

dzesika

Napravite onaj dobro poznati potez kada skoro ceo rep provučemo kroz poslednji krug vezivanja gumicom. Zatim učvrstite krajeve lakom i uvijte sve to u crnu traku. I eto ga – origami sa kosom. 🙂

Toni Garn

toni

Ako imate podosta ,,nove kose“, pa je visok rep ujedno i visok rizik, učvrstite prednji deo kose i dobro zakačite pramenove iza ušiju.

Lili Donaldson

lili

Za sjajan izgled bez po muke, krenite kao da pravite riblju kost prva dva puta, a onda nastavite da pravite klasičnu pletenicu do kraja.

Hejli Stajnfild

hejli

Tri frizure u jednoj: riblje kosti, poluzakačena kosa i prelepi talasi!

Blejk Lajvli

blejk

Gruba, ,,čupava“ tekstura dobija novu dimenziju kada joj se doda broš i suptilan rajf ili traka za kosu.

Klaudia Šifer

klaudia

Treba da znate da radite samo dve stvari kako biste dobili istu frizuru kao supermodel: da napravite pletenicu i da prespavate sa njom.

Džordan Dan

dzordan

Uvijajte kosu pozadi sa obe strane sve dok vam se prsti ne susretnu na sredini vrata, a onda isprepletite dva kraja čvrsto jedan oko drugog i zakačite ih ukosnicama.

Rouzi Hantington – Vajtli

rouzi

Da biste dobili ovakvu savršenu punđu, a da ne kupujete one ,,krofne“ u parfimerijama, zategnite kosu u visok rep, a onda ga razbarušite pre nego što ga uvijete.

foto: getty
izvor: harpersbazaar.com
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp