Search
Close this search box.

Jednostavni trikovi za šik autfit

Samo zato što volite da izgledate svedeno, ne znači da ne možete biti šik u isto vreme. Bilo da se držite isključivo farmerica ili se osećate prijatno samo u ravnom, ovo su stvari koje možete učiniti kako biste upotpunili svoj stil, a da ne pređete svoje granice. Sa ovim jednostavnim trikovima blistaćete svakoga dana!

U cipelama je suština!

cipele

Cipele su, drage naše, savršeni aksesoari, koji će vašu kombinaciju odvesti od 1 do 10. Ako se držite jednostavnog, u farmericama i majici, probajte da to ukombinujete sa efektnim čizmama, baletankama i štiklama kako biste probudili unutrašnju damu od stila. 🙂  Pogled se uglavnom najpre upire ka cipelama, i ako imate dobar par, napravićete savršenu kombinaciju bez po muke.

Ne zaboravljajte karmin

Upečatljive, crvene usne ne samo da će privući pažnju na vaše usne, nego će i ,,zabiberiti” vaš stajling u potpunosti. Jednostavan autfit daje prostora za jarko crveni ili bordo karmin. Ako želite da podignete stvari na viši nivo, probajte sa ombre usnama!

Nikada ne potcenjujte moć nakita

shoes

Savršeni sat ili upečatljiva ogrlica mogu zaista istaći vašu kombinaciju. Ipak, imajte u vidu da uz zlatnu ogrlicu ne ide srebrna narukvica. Nakit mora da se ,,stopi” kako ne bi izgledalo kič.

Dodajte malo boje

Ako ste žena koja favorizuje jednu nijansu, ubacite ponekad komad garderobe drugačije boje. Ovo će malo prodrmati vaš autfit. Nema ničeg lošeg u pronalaženju boje koje volite i potenciranju na njoj, ali ako vam je čitava kombinacija u jednobojna, uzmite maramu koja je druge boje kako biste napravili malo kontrasta.

Naoružajte se must-have komadima

Pričalo se o tome ranije, i reći ćemo i sada – ako nemate bar nekoliko osnovnih komada garderobe, treba da ih nabavite odmah. Pričamo o maloj crnoj haljini (i njenoj sestri, maloj beloj haljini), i klasičnoj kožnoj jakni. Sve ove stvari se mogu raznovrsno kombinovati, bilo za dnevne, bilo za noćne varijante!

Par dobrih farmerica višestruko će vam poslužiti

jeans

Farmerice su najbolji odevni predmet koji je ženi na raspolaganju jer se mogu kombinovati uz sve. Možete preći iz dnevnog u noćni look dok trepnete!

Udobnost prevazilazi trend

Ovo je jako važno upamtiti kada birate šta da nosite. Bez obzira na to šta oblačite, mora vam biti udobno. Ako se sve vreme vrpoljite i nameštate, to će se videti. Nemojte da odeća nosi vas.

Oblačite se u skladu sa svojim godinama

udobnost

U protivnom, celokupan  utisak o vama pada u vodu. To ne znači da nema komada koji se mogu nositi ,,preko granice”, ali ako gazite četrdesete, a oblačite se kao osamnaestogodišnjakinja, nećete izgledati lepo, već, najblaže rečeno, neusklađeno!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp