Search
Close this search box.

Jednostavni trikovi za prolećne odevne kombinacije

Kada temperatura počne da se podiže, momentalno bismo mogle da spakujemo teške kapute i duboke čizme, a nabacimo laganije komade. U savršenom svetu, kupile bismo ceo jedan novi orman pun farmerica, laganih košulja i odgovarajućih cipela.

Međutim, pošto je realnost ipak malo drugačija, predlažemo svima da budemo malo kreativni i upotrebimo ono što već imamo i strateški dodamo po koji trendi komad gde je potrebno.

Dopuštamo vam da ,,ukradete“ sve ove trikove kako biste unapredili svoju prolećnu modnu igru, bez skupih etiketa!

Vežite košulju za instant osveženje kombinacije!

Bilo da je takva kupljena ili ste svoju omiljenu klasičnu košulju odlučili da ponesete malo drugačije, ovaj trend će uvek biti savršena kombinacija opuštenog i seksi. Otelotvorenje jednostavnosti i lakoće. Uz to, ne postoji ništa kao dobra stara bela košulja na kopčanje – odevni komad koji će uvek biti od stila.

Nosite je uz vaše omiljene farmerice i suptilni nakit, a kada bude još toplije, zamenite farmerice dubokim šorcem.

Dodajte svilenu maramu oko vrata

Svilene marame za oko vrata počele su da se pojavljuju svuda! Istovremeno su oldskul i sveže i idealan su detalj koji će osvežiti vaš orman. Mi smo veliki pobornici neutralnih komada, te je ovo pravi način da dodamo malo boje i šara, čisto da bi bilo interesantno. 🙂

Dok smo još uvek nege između, nosite ih uz tanje džempere i tamne farmerice, a kada temperature skoče, neka džins bude svetliji, a umesto džempera neka dođe vaša omiljena majica.

Dodajte svom džinsu malo ličnog

Sećate se kada su nam mame ušivale trenerke i helanke šarenim komadima tkanina? E, upravo o tome govorimo, samo u malo savremenijoj varijanti. Bilo da su bedževi, nitne, prišiveni elementi bilo kakve vrste – videli ste to sigurno dok ste skrolovali Instagramom!

Osvežite svoju teksas jaknu ili farmerice i pokažite svetu ko ste. 🙂

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp