Search
Close this search box.

Jesenji trend: usne boje bobica

Odaberite nijansu

To možda može biti najhrabriji izgled za isprobavanje ove jeseni, ali boja vina nije toliko teška za nošenje koliko vam može izgledati.  Magija vamp usana leži u moći te boje da upotpuni izgled, učini zube beljim i kompletnom look-u da doteran izgled. Olovka za usne i četkica za nanošenje ruža su neophodne, jer omogućavaju čiste linije i dramatičan kontrast.

emma

Prvo napravite šećerni piling usana ili ih nežno istrljajte starom četkicom za zube, kako boja ne bi izgledala neuredno, a zatim nanesite ruž direktno na usne. Finiširajte doterujući ivice prvo četkicom, a zatim i olovkom za usne, kako biste sprečile potencijalno razlivanje boje.

Mat ili sjajne?

Pravilo je da što je boja tamnija, teže je izvući mat teksturu bez efekta ,,ravnog” izgleda. Ako ste ljubitelj svetlijih nijansi, poput burgund ili tamno crvene, preporučujem vam tradicionalni ruž mat teksture, ali nanešen četkicom za maksimalnu preciznost. Ako vam je boja šljive ili vina draža, odaberite sjajnu teksturu kako biste kompenzovale tamni pigment.

Zadržite jednostavnost

Za maksimalan efekat, ostatak vaše šminke trebalo bi da bude neutralan. Koža treba biti mat, sa suptilnim konturisanjem na slepoočnicama i na bradi za čist, moderan izgled (ostavite highlighter kod kuće). Ključni detalj u ovom izgledu? Savršeno oblikovane obrve. Pune, tanke, svetle ili tamne – samo ne zaboravite da ih začešljate prema gore i fiksirate gelom. Završite slojem maskare za produžavanje trepavica i spremne ste! Zapamtite, manje je više!

Jelena Perkunić obezbedila je popust za sve naše čitateljke za šminkanje, ali i za školu šminkanja! U toku je upis nove generacije. Javite nam se radi preuzimanja vaučera.

IMG_7640-683x1024-1

Jelena Perkunić, profesionalni šminker, rođena je 1987. godine, a profesionalnu karijeru započinje 2008. Mlada, ambiciozna i željna novih saznanja, interesovanje za modu, film i šminku pokazuje još u osnovnoj školi. Obrazovanje stiče kod najpriznatijih šminkera u Srbiji, praksu radom na stvaranju TV programa u producentskoj kući ProVision, dok svoje znanje, umeće i profesionalizam dokazuje radom na televiziji Pink. Vlasnica je makeup studija u centru Beograda, na Vračaru, osobenog po pozitivnoj vibraciji koju prenosi kako na polaznike kursa šminkanja koji organizuje, tako i na afirmisane javne ličnosti iz sveta mode i muzike.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp