Search
Close this search box.

Kako da budete devojka iz njegovih snova

Pre nego što se upustimo u neki emotivan odnos, još dok smo sami i razmatramo da li nam je potreban neko u životu, počnemo da razmišljamo kakva nam osoba odgovara, a prvo pitanje koje sebi postavljamo je: “Šta je ono što tražimo u partneru?” 

Odgovoriti sebi na ovo pitanje nije ni malo jednostavno. Trebalo bi da svako od nas duboko razmisli o svojim kvalitetima, pa tek onda o kvalitetima drugih ljudi. Tek kada jasno znamo kakva je osoba koja bi trebalo da korača rame uz rame sa nama, na putu građenja jedne ljubavi, možemo nekoga pustiti u naš život. 

Da biste u vašem odnosu bili ravnopravni, svako bi trebalo da se zapita i o onome šta traži druga strana. U slučaju da tražite vašeg savršenog muškarca, predpostavljamo da bi on trebalo da bude revnosan, samopouzdan, da ima neku viziju sebe u budućnosti, da je pun ljubavi, razumevanja i strpljenja. Međutim, sa druge strane, taj muškarac sa vizijom, u njoj ima i ženu koja takođe mora ispuniti neka njegova očekivanja. Dakle, dva rasuta dela slagalice mogu potvrditi svoju kompatibilnost, tek nakon što pokušamo da ih spojimo. Što znači da se sami moramo prilagoditi svojim očekivanjima i pripremiti se na strpljiv i dugotrajan rad, privikavanje na kompromis i ulaganje, ukoliko želimo da ova veza iz snova i uspe. Moramo biti ono što očekujemo od drugih – to je suština!

Trebalo bi da svakoj od nas priroritet pri odabiru muškarca bude njegov karakter, pri tom možemo slobodno zažmuriti ako nam smeta nešto u vezi sa njegovim izgledom, jer njegova boja kose i širina ramena neće presudno uticati na vaš osmeh u budućnosti. Međutim, sigurno ste svesni da će muškarac očaravajućeg karaktera tragati za podjednako očaravajućom ženom.

Ukoliko imate strah od ljubavi, vreme je da se toga rešite već danas uz pomoć ovog teksta!

Kako da prebrodite strah od ljubavi

Ovakvi muškarci, po pravilu, tragaće za ženom koja ima slične duhovne kvalitete i interesovanja kao i on. Kada naiđe na takvu ženu, ovakav muškarac je neće gledati kao privremeni flert, vać kao svoju budućnost. Jasno vam je – sličan se sličnom raduje!

Sve ovo nas, kao i mnogo puta do sada, dovodi do onog čuvenog rada na sebi. Postanite ona žena za kojom će krenuti vaš muškarac iz snova. 

Kako ćete to postići? 

Veoma jednostavno. Razmislite o svim kvalitetima koje očekujete da poseduje vaš muškarac, popišite ih na papir, a zatim sedite i razmislite o tome u kolikoj meri vi posedujete sve te iste kvalitete. Zatim ocenite sebe krajnje iskreno na istom papiriću, pored svake osobine. A onda, kada realno sagledate situaciju datih kvaliteta u svom karakteru, započnite rad na sebi upravo od onih osobina pored kojih ste napisali najnižu ocenu. Radite istrajno i strpljivo dok sve to ne dovedete u nivo koji vi želite. 

Kada marljivim radom dovedete sebe do onoga što želite da budete, postajete osoba koja odlučuje o svojoj budućnosti. 

Pre svega, vaš snažni šarm, samopouzdanje i pozitivna energija u vaš život privući će baš onakvog muškarca kakvog priželjkujete. Onog trenutka kada postanete svesne sebe i svojih kvaliteta, ne pristajte ni na šta manje od onog što zaslužujete.  

Vi ste dominantna, jaka, sposobna i samosvesna žena. Ili ste ipak krhka dama, kojoj je potreban čvrst oslonac. Prema tome u kakvu ste ženu stasale, pojaviće se muškarac sa kojim ćete samouvereno koračati rame uz rame.  

Imate potpuno pravo da očekujete nešto, tek onda kada to isto ponudite za uzvrat. Kada dobijete ono što ste tražili, dajte sve od sebe da vaša bajka opstane, jer samo oni koji su spremni da ulože sebe, dobiće za uzvrat ljubav i razumevanje.

Zavolite sebe da bi on zavoleo vas.

Budite žena iz tuđih snova, ali pre svega budite žena ih svojih snova!!!

Za kraj, donosimo vam šest slatkih načina da se taj gospodin savršeni još više zaljubi u vas!

6 načina da se vaš partner još više zaljubi u vas!

Teodora Vuković 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp