Search
Close this search box.

Kako da kombinujete party komade i u dnevnim prilikama?

Sećate li se onih dobro poznatih modnih pravila, poput teget i crna se ne kombinuju, cipele i tašna uvek moraju biti matching, šljokice su isključivo rezervisane za večernje varijante… Ova pravila odavno su pala u zaborav, jer se u poslednjih nekoliko sezona moda oslobodila gotovo svih stega i konačno dala mašti na volju.

Poneseni prazničnom euforiom, danas razmatramo koji se to praznični posebni komadi mogu nositi i preko dana, a da izgledaju podjednako atraktivno.

https://www.instagram.com/p/B5Gs4wIAHZz/

Šljokičavi džemperi i bluze

Iako smo do pre par godina čvrsto verovale da su šljokice rezervisane samo za večernje, glamurozne look-ove, sada je to jedna u nizu fashion tvrdnji, koja pada u vodu.

https://www.instagram.com/p/B5mcpZlHUXr/

Odaberite šljokičavi džemper na duboki v izrez, ili zanimljivu bluzu punu šljokičavih detalja i ukombinujte ih sa farmericama dubokog struka i gležnjačama na štiklu. Sve to začinite dobrim kaputom i spremne ste da svetu poklonite malo euforije, dok ste na poslu, u kupovini, ili na kafi sa drugaricama.

Slip haljina

Slip, satenske haljine u poslednje tri sezone postale su must have komad i slažemo se da su sjajan odabir za posebne prilike, uz neki ekstravagantniji nakit i svedene sandale. Međutim, to ne znači da one ne mogu podjednako dobro izgledati i u dobro osmišljenoj dnevnoj varijanti.

Ako ispod nje obučete rolku, ili preko nje, džemper – rolku i sve to začinite čizmicama na blagu štiklu, ili bajkerskim čizmama, ova kombinacija izgledaće podjednako fashion, a vi ćete imati savršen outfit za one dnevne prilike kada želite da izgledate sređeno, ali ne previše sređeno.

Zlatna plisirana suknja

Odlučili smo se za plisiranu suknju, jer je ove godine ona bila u modnom fokusu, ali ako se odlučite za bilo koji model u boji zlata, pomislićete da je reč o komadu savršenom za večernje prilike i nećete pogrešiti.

Međutim, ako ovu suknju u kombinujete sa par svedenih komada, izgledaćete lepršavo, stilizovano i zasigurno ćete svojim modnim odabirom privući pažnju mnogih prolaznika na ulici.

Moda je ionako jedna vrsta igre. Zaboravite na pravila, koja odavno niko ne poštuje, izaberite smeli odevni komad i osmislite originalnu dnevnu kombinaciju, koja će inspirisati mnoge žene oko vas da iskorače iz svoje zone komfora.

Još modne inspiracije potrežite OVDE!

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp