Kako da napravite savršeno devojačko veče

Zadatak – devojačko veče!

Ukoliko je ikada pred vas stavljen ovaj težak zadatak organizacije devojačke večeri, znate u kakvom ste “problemu”. Mi ćemo vam danas sa nekoliko saveta pomoći kako da sa što manje stresa, razmišljanja i nerviranja organizujete savršeno devojačko veče za vašu dragu mladu. Organizacija ove večeri će nam biti prepuštena ukoliko smo kuma, sestra, najbolja drugarica. Samim tim, data nam je i odgovornost jer ga pravimo za nama veoma dragu osobu.

Mesto i vreme

Ovo su najbitnije stvari – odredite mesto i vreme. Kod vremena je važno da odgovara svim zvanicama, a za mesto je važno da odgovara budućoj mladi. Verovatno je već savršeno dobro poznajete pa ćete sami moći da procenite šta bi to bila njena želja. Na raspolaganju imate mnoštvo opcija: kuća, neki omiljeni klub/kafana, možda dan proveden negde van grada, ukoliko želite da vaše društvo tog dana i večeri uživa bez posmatrača. Ukoliko broj zvanica nije veliki, možete organizovati i neko putovanje koje će trajati duže od jednog dana – na primer ceo vikend.

Ko su zvanice

Od mlade nemojte da krijete previše stvari, naravno ne mislimo da bi trebalo da joj otkrivate detalje, ali uvek joj možete postaviti neka uopštena pitanja. Jedno od njih su i željene zvanice, jer ne bi bilo lepo pozvati nekoga koga ona možda nije želela taj dan, a još gore bi bilo izostaviti nekoga. Tek kada ste sa sigurnošću odredili mesto i vreme onda javite i svim ostalim zvanicama sve detalje.

Imate li neku temu?

Opet se vraćamo na poznavanje vaše drugarice, sestre, kume, u ovom slučaju mlade. Verovatno vam je nekad kroz priču ili primere nekih drugih devojačkih večeri prokomentarisala šta joj se dopada a šta ne. Nemojte da rizikujete, već odigrajte na sigurno. Nikome ne trebaju negativna iznenađenja za devojačko.

Baloni su uvek dobra ideja. Na one punjene helijumom možete zakaciti neke vaše zajedničke slike i uspomene, neka svaka zvanica donese po koju sliku. Baloni u nekog posebnog oblika takođe mogu lepo upotpuniti prostor. Trudite se da stvari što više budu personalizovane, na primer napišite vaše zajedničke uspomene i interne šale. Možete i napraviti lepu kutiju u kojoj će svaka zvanica napisati neko pismo ili poruku za mladu, sigurno će joj značiti kada to pročita. U ramove sa slikama ubacite zajedničke uspomene, a možete napraviti i nešto zanmljivo poput ovog rama sa poljupcima. Naravno, ne zaboravite da spremite ili kupite i njenu omiljenu hranu i piće.

Mnoštvo ideja vam je na raspolaganju poput nekog obeležja za devojke i mladu ili posebnog načina odevanja, nekog detalja koji će vas izdvojiti iz mase ostalih devojaka. Ipak, trudite se da to bude nešto inovativno i naravno opet u skladu sa afinitetima vaše mlade. Napravite play listu vaših pesama. Obavezno razmislite i o iznajmljivanju fotografa, jer fotografije ostaju kao večna uspomena.

Budite vesele

Ovo je sigurno i najvažniji savet koji ćemo vam dati. Organizacija je završena, dali ste sve od sebe, sada je najvažnije da se dobro provedete svi zajedno. Mnogi će možda negodovati organizaciju ovakve večeri, ali kad već imamo priliku za slavlje zašto je ne iskoristiti. Naravno da će i posle toga biti mnogo zajedničkih izlazaka, ali verujte nam ovaj će ipak imati posebnu draž.

Sigurni smo da je mlada napravila odličan izbor odlučivši se upravo za vas. Uživajte i ludo se provedite na devojački način.

I obavezno kliknite ovde i proverite listu stvari koje bi žene volele da su znale pre udaje!

Sandra Lejić

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp