Search
Close this search box.

Kako da vaša veza na daljinu uspe

Možda ste dobili posao iz snova u drugom gradu ili državi, ili je to učinio vaš partner. Možda vas rastavlja fakultet, ili završetak fakulteta. Možda ste se upoznali na letovanju. Koja god da je vaša priča, veze na daljinu su teške, ali ne uvek i uzaludne. Evo naših saveta kako da pregurate kilometre između vas.

Uključite video kada razgovarate

Bilo to preko skajpa ili vajbera, uvek je bolje kada gledate partnera u oči. Sva sreća pa su te oči samo jedan video poziv udaljene.

Javljajte se jedno drugome u toku dana

Stavite svojoj ljubavi do znanja šta se u realnom vremenu dešava u vašem životu. Da li je vaša koleginica opet stavila tunjevinu u mikrotalasnu? Deliti svakodnevne stvari je podjednako važno kao i velike vesti. 🙂

Šaljite pakete

Ko ne voli poklon iznenađenja? Kada se radujete ,,fizičkom“ paketu, to izuzetno popravlja raspoloženje. Na kraju krajeva, kada imate predmet koji vas povezuje sa partnerom, to može biti jako utešno – gde god da se nalazite.

Igrajte igre

Igrajte se onlajn u paru! Toliko je jednostavno, a od neprocenjivog je značaja da se zajedno zabavljate tokom dana.

Uputite jedno drugo u svoje dnevne planove

long distance

Nije baš dobar osećaj kada pošaljete 43 poruke i ne dobijete odgovor četiri sata. Postarajte se da jedno drugo uputite u to što radite kako ne biste pomišljali na najgore, a da se ispostavi da je on zapravo na sastanku ili predavanju.

Insistirajte na vašem vremenu nasamo

Kada ste u vezi na daljinu, trenuci koje zapravo provodite zajedno su još dragoceniji. Ne zovite staru prijateljicu iz zavičaja koja živi u istom gradu kao i vaš partner svaki put kada dođete. Pružite svojoj dragoj osobi svoju punu pažnju kad god ste u mogućnosti.

Uvek se javite za dobro jutro i laku noć

Tako je jednostavno i stavlja vašem dragom do znanja da mislite na njega čim se probudite i pre nego što zaspite.

Napravite dugoročni plan

Mnogo pomaže kada znate da je daljina privremena. Da li ste pričali o budućnosti? Da li jedan od vas dvoje planira da se useli kod drugog sledeće godine? Ovo su sve dobra pitanja koja vredi postaviti u nekom trenutku.

Gledajte filmove zajedno

Samo zato što ste daleko jedan od drugog ne znači da ne možete biti sinhronizovani. Možete čak biti i na vezi dok gledate novu epizodu serije!

Budite iskreni povodom svojih osećanja

Ponekad će daljina biti užasna. To je činjenica. Ne bojte se toga da zaplačete pred njim zato što vam je teško – sve su šanse da se i on oseća isto.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp