Search
Close this search box.

Kako da vaša odevna kombinacija izgleda još bolje

Dok listate modne magazine čini vam se da urednici misle da možete potrošiti hiljade dinara mesečno na cipele ili na kupovinu novog kaputa svake sezone. Zapravo, ne misle.

Oni sastavljaju magazin kako bi inspirisali vaš lični stil – a šta može biti ličnije nego maksimalno iskoristiti ono što imate? Ovde je prikupljeno nekoliko saveta o tome kako vaša odeća može izgledati još bolje na vama. Neki su očigledni, dok su drugi dokaz da se urednici modnih magazina na dnevnoj bazi susreću sa najbolje obučenim ženama. Nije nikakva nauka, ali definitivno zahteva vašu pažnju.

hbz-bazaar-taylored

  1. Neka bude skrojeno

Izdvojte dva dana nakon kupovine za krojača u kraju koji će doterati vaš komad garderobe baš po vašoj meri. To će, umesto momentalnog oblačenja nakon skidanja etikete, dodati vrednost vašem odevnom predmetu.

hbz-baz-02

  1. Uverite se da je sve sveže opeglano

Ovo liči na nešto što bi vaša mama rekla, a svi znamo koliko je vreme ujutru dragoceno. Ipak, ako posvetite pet minuta peglanju vaše kombinacije, dodaćete sjaj čak i odelu koje najduže posedujete.

hbz-bazaar-commandments-05

  1. Dodajte zlatne aksesoare

Ima nešto u pozlaćenim dodacima, bilo da je to torba ili nakit – ili oba. Kad god svojoj kombinaciji dodate tako nešto, izgledaćete kao da ste izašli iz stranice časopisa.

foto: FameFlynet, Inc
foto: FameFlynet, Inc
  1. Obucite se u tonalne boje

Osim što vas izdužuje, jednobojni autfit uvek izgleda skladno. Samo se postarajte da su bele boje svetle i da se crne slažu. Bež varijanta je takođe nepogrešiva, u šta nas je uverila Điđi Hadid.

hbz-bazaar-kais

  1. Dodajte kaiš

Bezbrižnost je nešto što uvek podstičemo kad je stil u pitanju, ali kada želite da izgledate kao da znate šta radite kada sklapate autfit, uvucite košulju ili džemper u pantalone ili suknju i istaknite svoj struk šik kaišem za maksimalan efekat.

hbz-bazaar-commandments-04

  1. Ulepšavanje je važno: uglađena kosa i šminka

Dobro isfenirana kosa, crveni ruž, negovana koža – ovo su ultimativni završni potezi.

hbz-bazaar-commandments-08

  1. Dobra jakna je vaš najbolji prijatelj

Odlično tajno oružje! Ide odlično uz džins, haljine, a i izgleda maksimalno šik prebačena preko ramena.

hbz-bazaar-denim

  1. Ulepšajte svoju džins kombinaciju

Zanimljiva košulja ili sako su uvek odličan izbor uz džins. Još ako tome pripojite i visoke potpetice – postigli ste pun pogodak!

hbz-bazaar-outerwear

  1. Kupite kvalitetan kaput

Zanemarite sezonske trendove i fokusirajte se na kupovitnu kaputa koji će vam dugo trajati, a i uvek su u modi: bež, crni, sa kaišem… svaki put kada posegnete za njim, nećete zažaliti.

hbz-bazaar-cipele i torba

  1. Spojite cipele i tašnu

Kada se dvoumite, sparivanjem aksesoara i cipela odaće utisak da je vaša kombinacija dobro smišljena, a ne nasumična. Ne moraju biti u istoj boji, ali je veoma važno da budu stilski usklađeni!

Još zanimljivih modnih saveta pronađite ovde!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp