Search
Close this search box.

Kako da vaš dom u samo par koraka postane savršena lokacija za dejt?

Čini li se i vama da su nas životne okolnosti navele da se u poslednje vreme najbezbednije osećamo kod svoje kuće? Vreva na ulicama, u kafićima i restoranima postala nam je čak po malo i strana od kako smo gotovo dve godine proveli u udobnosti svog doma. Čini se da nam je šoping iz fotelje prešao u svakodnevni izbor, kao što nam je i dostava hrane draža od odlaska u restoran, zar ne mislite da je isto i sa dejtingom.

Dejt sa osobom sa kojom se već neko vreme viđate mnogo vam je udobniji u udobnosti vašeg intimnog prostora, jer vam se pre svega ne dopada izložensot tuđim pogledima. Pa ipak, s vremena na vreme tokom dejta želite da se osetite posebnije, pa je sedenje u vašem dnevnom boravku potrebno dići na viši nivo. Zato vam donosimo nekoliko saveta uz koje ćete vrlo jednostavno svoj dom pretvoriti u savršeno mesto za romantični date.

Pre svega, potrebno je da vaš životni prostor bude ogledalo vašeg karaktera, da osoba koja ulazi u vaš stan u njemu prepozna vas i još jednom se priseti zbog čega ste mu privukli pažnju.

Sveća nikada nije previše, osim što prostoru daju poseban miris, one utiču i na atmosferu, a bar kada je dejt u pitanju, nemamo nište protiv romantike. 🙂

Neka svi detalji u domu rade za vas, napravite štimung kakav želite da bi dejt otišao u smeru koji priželjkujete.

Uđite u kuhinju, na taj način sigurno ćete ga kupiti, napravite koktel i neko lagano jelo i uživajte uz piće i sveće u intimnoj atmosferi koja miriše na vas.

Autor: T. P.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp