Search
Close this search box.

Kako da znate da li vaša veza zaslužuje još jednu šansu?

@shtanskaya

Čini se da je danas najveća mudrost, kada su emotivni odnosi u pitanju, spoznaja o tome da li i kada treba da se povučete. Neki odnosi su toksični i opstanak u njima gotovo je nemoguć, a kada je tako, vreme je za povlačenje, i to ono bez dugog razmišljanja i pitanja za i protiv. Ipak, neke veze vredne su vašeg ostanka i borbe da ljubav pobedi. Kako da prepoznate kada ipak treba da ostanete i borite se?

@Vladasergeevna

#Oboje umete da priznate grešku i izvinite se za svoje postupke

Da biste rešili sukob, neophodno je da ste sposobni da uvidite svoju grešku, kako biste mogli da je popravite. Ukoliko vidite svoje greške, znači da ste u stanju i da razmislite o tome kako biste mogli da se promenite, a ujedno i da razumete na koji način vaše greške utiču na partnera. Ako ste sposobni da se menjate i izvinite, i ako je vaš partner sposoban za isto, onda još uvek ima nade za vas i vašu ljubav.

#Oboje se još uvek trudite

Oboje ste spremni da uvidite da je vašem odnosu potrebna korekcija. Spremni ste da o tome razgovarate, preuzmete odgovornost i obostrano radite, kako bi sve postalo još bolje.

#Niste uradili ništa neoprostivo

Svako od nas pravi one sitne greške, preko kojih partner može preći i mi se možemo promeniti, ipak, postoje stvari koje su neoprostive. Ukoliko niko od vas dvoje nije napravio neoprostivu grešku, za ljubav još ima šanse.

@shtanskaya

Ukoliko ste iskreni, trudite se i volite, još uvek želite da se borite za svoju ljubav, onda zaista nema razloga da vezi i voljenoj osobi ne date još jednu šansu. I zapamtite, baš ta šansa treba da bude poslednja. Jer ako ste uvideli grešku, popravićete stvar, a ako se sve nastavi po starom, vreme je za definitivni kraj.

Foto: @shtanskaya

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp