Kako nositi bele farmerice

Kada pomislimo na must-have džins, bele farmerice su svakako visoko na toj listi, uz klasične farmerice uz nogu i farmerice ravnog kroja. Međutim, za razliku od poslednja dva komada, bele farmerice i dalje izazivaju zbunjenost kod mnogih kada je reč o njihovom kombinovanju.

Zato vam predstavljamo nekoliko saveta o tome kako da ih nosite i izgledate savršeno.

Nosite ih kao ,,normalne“ farmerice

Kada ste u nedoumici, neka bude jednostavno. Naravno, različite su boje, ali bele farmerice su samo to – farmerice. Kao takve, možete ih nositi kao što biste to činili sa bilo kojim drugim parom tamnijeg ili svetlijeg džinsa. Ne razmišljajte previše i ukombinujte ih sa istim majicama, košuljicama i džemperima koje nosite uz regularne farmerice.

Ne bojte se da ih kombinujete sa elegantnijim komadima

Bele farmerice nas najpre asociraju na leto i plažu, ali ovde smo da vam kažemo da su one mnogo raznovrsnije. Sve se vrti oko toga sa čim ih nosite. Na primer, uz uglađenu košulju, upečatljive salonke i dobru torbu, vaš izgled će biti veoma šik!

Odaberite jednobojnu varijantu…

Mi smo veliki zagovornici jednobojnog oblačenja: Lako je sastaviti kombinaciju i pruža veoma uglađen izgled. Kako bi stvari bile interesantnije, dodajte malo boje u vidu pismo torbe, upečatljivih minđuša ili tanke marame vezane oko vrata.

…ili se držite neutralne palete

Ukoliko vam se sviđa zamisao o jednobojnoj kombinaciji, ali ne želite da budete beli od glave do pete, probajte da iskombinujete bele farmerice sa bledo-roze bojom. Ove dve boje se suptilno stapaju, i postiže se sličan izgled poput prethodnog, ali ipak na malo zanimljiviji način.

Stavite akcenat na drugi komad odeće

Bele farmerice su takođe sjajne kao neutralna osnova na koju ćete dodati upečatljiv komad odeće, poput kaputa svetle boje. Neka one ostanu u pozadini ovog puta.

Nosite obuću neutralnih boja kako biste ,,izdužili“ noge

Često čujemo ljude kako se žale da im bele farmerice skraćuju noge i da njih mogu da nose isključivo supermodeli. Pre svega, to nije istina. Svako od nas može poneti ovaj komad odeće bez obzira na visinu, ali postoje određeni trikovi koji čine da sve to izgleda još bolje. Izaberite cipele u nude boji!

Nosite ih tokom zime

Prevazišli smo ono pravilo da se bele farmerice ne nose posle oktobra, zar ne? Super. Međutim, za slučaj da vam treba podsetnik, budite svesni da su ove farmerice aktuelne tokom cele godine. Par čizama na štiklu i dobra jakna ili kaput čine da beli džins izgleda savršeno između novembra i maja.

Razmislite o drugačijem stilu

Nikada nećemo odustati od uskih belih farmerica, ali postoji dovoljno mesta u vašem ormanu za još koju varijantu: od bojfrend stila, preko krojeva inspirisanih sedamdesetim do širokih krojeva!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp