Search
Close this search box.

10 načina na koje parovi mogu uživati ove jeseni

Razloga zašto jedva čekamo jesen je mnogo i o njima smo pričale. Međutim, šta je to što svi parovi mogu da rade kada lišće počne da menja boje? Poštedele smo vas mozganja, pa delimo sa vama listu (manje ili više) romantičnih aktivnosti u kojima vi, golupčići, možete uživati. 🙂

 1. Pravite sjajne fotke za Instagram! Na primer: bacanje opalog lišća, skakanje po opalom lišću, vi i dragi se smejete dok ispijate kafe late sa ukusom bundeve (ukoliko ćete možda morati da mu pretite životom kako bi se slikao, vodite računa da se to ne vidi na slikama).
 2. Zajedno nosite karirane košulje. Zato što su one obeležje jeseni… i za Instagram, naravno!
 3. Birate jedno drugom kostim za Noć veštica. Ukoliko praktikujete odlazak na neku žurku pod maskama, vreme je da razmišljate da li ćete biti Boni i Klajd ili pokemoni ili ćete imati neki domišljati kostim koji niko drugi neće shvatiti.

  foto: Kristen Kilpatrick
  foto: Kristen Kilpatrick
 4. Nemate obavezu da napustite kuću, jer ,,propuštate predivno vreme“. Imate svaki izgovor da ne napustite udobnost svoga kauča nekoliko meseci. Vreme je za TV premijere i za nadoknađivanje svih propuštenih filmova tokom leta.
 5. Maženje na kauču dok slušate zvuk kiše. Postoji li išta ugodnije od ovoga? Teško.
 6. Svako izgleda dobro u kaputu. Bonus: seksi slojevi koje možete skidati. Bum!
 7. Horor filmski maratoni. Sve što vam treba su kokice, omiljeni sok i zastrašujući trileri i bićete šćućureni jedno uz drugo celu noć! Ukoliko baš i niste ljubitelji horora, pogledajte neki od filmova sa ove liste.
 8. Podelite ceo tart od jabuke. Ovo treba da uradi svaki par bar jednom u životu. Jedan tart, dve viljuške, nema gubitnika.
 9. Spremajte zajedno sezonsku hranu. Ili je kupite gotovu i pravite se kao da ste je spremili. Može i tako!
 10. Kampujte zajedno. Mada, ukoliko niste veliki fan ove aktivnosti, možete iznajmiti kućicu u šumi i uživati u bojama i mirisima jeseni i ispijati toplu čokoladu u udobnosti svog kreveta… OK, mi zovemo da rezervišemo, makar išle i same!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp