Search
Close this search box.

Kako privući savršenog partnera?

Budimo iskreni: duboko u sebi, retko ko želi da bude sam. Budućnost uglavnom zamišljamo u paru.

Međutim, pronaći onu pravu osobu koja vam odgovora ume da bude komplikovano. Vi znate kako bi savršen muškarac za vas trebalo da izgleda, ali šta se desi kada on nikako da stigne? Da li počinjemo da paničimo ili se prepuštamo toku života?

Za početak, mi bismo potpuno uklonile paniku iz scenarija i uradile ono što je do nas, a to je upravo ovo:

Izaberite ljubav

choose love

Postoji poznata izreka: „Ono što tražiš traži tebe“. Što više nešto želite, to ga više privlačite. Isto važi i za ljubav. Nema ničeg lošeg u tome da želite stabilnu vezu. Na primer, moguće je da vam je srce nekada bilo slomljeno, pa sada niste zainteresovani da imate bilo koga. Ipak, podsvesno znate da je situacija drugačija i da biste voleli da sretnete nekoga ko će ispuniti vaša očekivanja.

Evo trika koji možete da probate: zamislite da je vaše telo „kula“ koja emituje i prima signale. Ono što vi šaljete u univerzum je ono što ćete dobiti zauzvrat. To što ste imali loša iskustva u vezama ne znači da ne zaslužujete da dobijete novu šansu u ljubavi.

Prava osoba za vas je tu, ali neće doći ukoliko ne primite ljubav u svoj život! Potencijalnom partneru dajte srce na dlanu, kao da nikada pre niste doživeli nijedno jedino loše iskustvo. Ne razmišljajte šta je bilo nekada. Jednostavno se prepustite, jer ćete samo tako dobiti istu takvu ljubav od svoje idealne polovine.

Budite fleksibilniji u vezama

love

Jeste li se ikada zapitali da li je čovek sa kojim ste vaš princ na belom konju?

Realnost je malo drugačija. Princ ne dolazi baš na belom pastuvu, već je pravi čovek koji je pravio greške i koji sa sobom nosi dosta prtljaga. Ono što možete da uradite je da mu pomognete da se raspakuje i da za to vreme doživite predivne stvari.

Iskreno se nadamo da ste do sad shvatile koliko je fizički izgled sekundarna stvar. Zabavljanje sa Apolonom koji se prema vama ponaša kao da ste njegovo vlasništvo nema poente. Ciljajte ka osobi koja vas čini da se osećate posebnom, jer to zaista jeste. Vi i svaka od nas!

Budite otvoreni. Podelite svoje strahove. Samo razgovorom može doći do poboljšanja u vašem odnosu.

Ipak, nemojte pristajati na varijantu daj šta daš, već dobro razmislite šta je to što kod partnera stvarno želite i ne pristajte na manje od toga.

Budite svoji

blah

Uglavnom verujemo da moramo da se ponašamo na određeni način da bismo bili voljeni i prihvaćeni. Setite se da će osoba koja vas voli da vas prihvati baš onakve kakve jeste. Ako trenutno započinjete vezu – budite svoji!

Najbolje je biti iskren na samom početku. Pokažite svoju pravu, jedinstvenu ličnost i prigrlite je jer nema nikog nalik vama na ovoj planeti. Tako ćete naći nekoga sa kim imate dosta toga zajedničkog, ali, što je najvažnije, nekoga ko će vas voleti sa svim vašim manama.

Ne poredite se sa drugima 

Vrlo često se dešava da se poredimo sa drugima, a istina je ta da time nećemo postići baš ništa. Ako vaša drugarica ima dečka, nemojte misliti da ste vi išta manje vredni, jer ste sami.

U životu ima vremena i mesta za sve. Možda će vas trenutno soliranje pripremiti za sjajnu vezu koja vam predstoji. Koliko god život bio lud, nikad se ne zna šta budućnost sprema. Ko zna, možda upoznate nekog interesantnog baš danas?

Verujte u to da možete – i moći ćete! Ovo su tako mali i jednostavni, a pozitivni trikovi kojima ćete sigurno privući k sebi nekoga zanimljivog. Najbolje sigurno tek dolazi, a vi upravo to najbolje i zaslužujete!

Dok se to ne desi, proverite da li „bolujete“ od simptoma usled kojih smo godinama same i uživajte u životu jer je danas vaš dan!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp