Search
Close this search box.

Top 3 modna detalja, koja će potpuno transformisati vaše zimske outfite!

Kada su zimski modni detalji u pitanju, posebno nam na pamet padaju kape i šeširi. Tokom zimskih dana težimo da se zaštitimo od zime, zagrejemo se i sačuvamo kosu od vlage, a da pri tom još uvek izgledamo fashino. Ove sezone kape i šeširi čini se, aktuelniji su nego ikada, a mi za vas izdvajamo top tri modela, kojima možete osvežiti i za nijansu podići svaki zimski outfit.

#Šešir sa širokim obodom

Za sve vas koje volite prefinjene, elegantne i classy outfit-e, najbolji izbor su šeširi sa širokim obodom, koji će savršeno pratiti vašu modnu priču. Čizmice na štiklu, dobar kaput i šešir u istom tonu i vi ste spremni ne samo za hladan zimski dan, već i za titulu najstilizovanije dame na gradskim ulicama.

@fifthandivy

#Bucket kapa

Reč je o kapi koju danas ima doslovno svaka devojka koja pripada generaciji Z. Trend iz devedesetih vratila je Bilie Eilish, a najčešće se kombinuju uz ležerne outfite, oversized jakne i martinke.

Pročitajte: Idealni odevni komadi za hladne zimske dane

@princesspolly

#Beanie kapa

Beanie kapa nikada neće izaći iz mode. Najpraktičnija je kao zimski komad koji greje, a jednostavno se uklapa uz svaki zimski outfit. Bilo da je izaberete u svedenom tonu, kako bi se uklopila uz svaki outfit, ili kao pop of color komad, ova kapa je nepogrešivo atrkativan zimski asesoar.

@careergirldaily

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp