Search
Close this search box.

Knjiga koju verovatno niste pročitali, a fenomenalna je!

Pred nama je konačno vikend, vreme koje napokon možemo da posvetimo sebi i svim onim stvarima za koje preko radne nedelje nemamo vremena. Kako će ovaj vikend biti pravi jesenji vikend, savršen da se ušuškate i čitate omiljenu knjigu uz šolju tople kafe, ovog vikenda donosimo vam preporuku za knjigu koju verovatno niste pročitali, a koja će vas ostaviti bez daha.

Roman koji je u poslednje vreme na nas ostavio najveći utisak je roman Stvarno koliko i ja autorke Hane Eštavik, izdavačke kuće “Odiseja”.

Roman o odnosu majke i ćerke od kog podilazi jeza, držaće vam pažnju do poslednje stranice.

Johane je religiozna studentkinja psihologije koja živi sa majkom. Kada se zaljubi u Ivara konačno postaje spremna da napusti porodični dom. Par je isplanirao put u Ameriku, ali na dan polaska Johane shvata da je zaključana u svojoj sobi. Da li će uspeti da prevaziđe svoje strahove? Da li će se usuditi da izađe kroz prozor na četvrtom spratu? Da li joj Bog brani da izađe iz kuće ili je u pitanju nekakav eksperiment?

Roman Stvarno koliko i ja otvara zaključana vrata jednog mladog uma rastrzanog između prirodnih nagona i razdirućeg osećaja krivice otkrivajući čitaocima najintimnije misli i fantazije zarobljene naratorke.

Ukoliko ste željni dobre knjige, ovaj vikend posvetite neverovatno uzbudljivom romanu Hane Eštavik, koji će vas naterati da pred sebe postavite neka ozbiljna pitanja i duboko u sebi potražite odgovore. Iskoristite vikend da se vratite sebi i uradite to na pravi način, uz dobru knjigu i beg u neki sasvim drugi svet.

Autor: T. P.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp