Search
Close this search box.

Knjige koje bi trebalo da pročitate ove godine

Da li ste i vi ljubitelji pisane reči? Uspešne žene su one koje su, pre svega, veoma načitane, one koje stalno rade na sebi i uvek imaju vremena za dobru knjigu. Bez obzira da li ste na moru, planini, ili kod kuće, zavalite se u stolicu ili na ležaljku i uz šoljicu kafe uživajte u čarima knjiga koje smo izdvojili za vas:
– Ljubavne igre, Džil Mensel
Ova knjiga idealna je za lepo vreme, plažu, opuštanje, ali i za hladnije dane, kada vam je beg u leto potrebnije nego ikada! Ukratko, predah nije predah bez ovog romana!
– Lek za slomljeno srce, Ana Bel
Ukoliko ste ljubitelji zabavnih i živih priča onda je ova knjiga namenjena upravo vama!
– Jedanaest minuta, Paulo Koeljo
Izdvojili smo interesantan citat koji će vas naterati da pročitate ovaj roman u jednom dahu. “Život je kratak ili isuviše dug, da bih sebi mogla da dozvolim taj luksuz da živim loše”
– Najbolje za muškarca, Džon o Farel
Odlična knjiga koja pomaže i odgovara na pitanje koje zanima skoro sve žene: kako zaista funkcioniše muški mozak! Interesantno, zar ne?
Kako biti Parižanka? An Berest, Odri Duan, Karolin De Merre, Sofi Mas
Ne morate biti Francuskinje da biste bile Parižanke. Četiri uspešne žene objašnjavaju kako je to biti Parižanka. Apsolutni šik i hit, jer Pariz nije grad – to je način života!
– Njemu jednostavno nije dovoljno stalo, Greg Beret i Liz Tučilo
Ukoliko cenite surovu istinu dopašće vam se. Ovo je roman koji je mnogim ženama promenio pogled na svet i ohrabrio ih!
 – Ona i on, Mark Levi
Ukoliko ste ljubitelji romantičnih komedija ovo je idealna knjiga za vas. Reč je o glumici i piscu koje je spojio sajt za upoznavanje. Oni postaju prijatelji i nadaju se da će to ostati, međutim…
– Sutra ujutru bude li sve u redu, Sesil Krig
Glavna junakinja ove knjige u potrazi je za idealnim čovekom. Dama puna duha vodiće vas kroz priču punu ljubavnih muka koje prevazilazi uz pomoć najboljih prijatelja. Knjiga jednostavno podiže raspoloženje!
– Leto ljubavi, Kejti Ford
Da ne dužimo – Ovo je predivna, topla i romantična komedija!
(Ne baš) kao devica, Lusi En Holms
Priča upućuje na to da verno pratite svoje snove! Interesantna, duhovita, zabavna, romantična i pre svega veoma poučna knjiga!
Da li ste znali da su osobe koje čitaju bolji ljudi? Upravo tu informaciju prenosi “Independet”. Ne slažu se baš svi sa ovom informacijom, ali mi verujemo u to da vas čitanje čini boljima i ljubaznijima, a obogaćuje vaš rečnik! Nadamo se da će vam ove knjige ulepšati ovu godinu.
Milica Stanojević
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp