#girl talk: Šta je kontra dejting?

kontra dejting

Kontra dejting je novi trend u dejting svetu, a mnogi koji su ga isprobali tvrdili su da ih je doveo do srećne veze.

Priznali mi to ili ne svi u glavi imamo šablon kako bi savršeni dejt trebalo da izgleda. Od potencijalnog partnera, kao i od samog dejta imamo niz očekivanja, ipak, da bi dejt zaista bio savršen trebalo bi da očekivanja ostavimo po strani, duboko udahnemo i pustimo da se sve dogodi spontano.

Pročitajte: Da li bi žena trebalo da bude odvažna u dejting svetu?

Ako ste na korak od toga da zakoračite u dejting svet i posegnete za nekom aplikacijom za upoznavanje, kroz glavu vam prolazi pitanje: Da li je moguće da će mi swipe levo ili desno doneti srodnu dušu?

Odgovor na ovo pitanje niko vam ne može dati, ali jedno je sigurno – vredi pokušati. Neosporno je da će vas neki od potencijalnih dejting partnera razočarati, ali, možda se onaj pravi ipak nalazi iza sledećeg swipe-a.

Kontra dejting je zapravo vrsta kontriranja samoj sebi, što znači da ćete u dateing aplikacijama odabrati one osobe, koje inače ne spadaju pod kategoriju koju nazivate “moj tip”. Na ovaj način malo ćete promeniti alogritam dating aplikacije i dati šansu da vas neko potpuno drugačiji pozitivno iznenadi.

Kako biste stvar učinili zabavnijom, dopustite sebi da u opisu na svom profilu dodate i stvari koje o vama zna mali broj ljudi, kako biste se pojavili u dejting opusu što šireg broja ljudi.

Na ovaj način dopustićete sebi da upoznate veći broj ljudi, a kroz susrete sa njima i nove strane svoje ličnosti, koje do sada i niste tako slobodno ispoljavali, pa ako uspe, uživaćete u potpuno drugačijoj romansi bez očekivanja i predrasuda, a ako ipak ne uspe, imaćete brojna nova poznanstva, iskustva i svest o tome da ipak imate tip koji želite i od koga ne treba da odustanete.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp