Search
Close this search box.

Kundalini joga kod Nataše Vukoje uticala je na život mnogih – evo kako!

Većini dama prva asocijacija na Kundalini Jogu je nasmejana i prelepa Nataša Vukoje. Bivša košarkašica je ovu vrstu drevne veštine donela u Srbiju, popularizovala je, pa danas sve više ljudi, naročito zauzetih žena praktikuje Kundalini jogu. Odlična vest za sve one koji imaju problem sa manjkom slobodnog vremena je ta da Nataša sa svojim klijentima upražnjava online vežbanje koje je mnoge oduševilo.

“Često me pitaju: Zašto je Kundalini yoga toliko posebna? Moj odgovor je uvek isti: Zato što su potpuno jednako zastupljene vežbe (krije), meditacije i vežbe disanja. Kundalini yoga ne favorizuje ni jedan segment, naprotiv, važnost je podjednaka. Još ako dodamo njenu posebnu muziku, posle časa Kundalini yoge niko ne može ostati ravnodušan.”

Za sve one koji žele da iskuse ovaj nesvakidašnji doživljaj, Nataša organizuje i radionice koje se sprovode uživo.

“Pozivam vas da mi se pridruzite u nedelju 19. novembra od 10h u hotelu Zira u Beogradu, u ulici Ruzveltova 35. Organizujemo još jednu Kundalini yoga radionicu, ali ovog puta akcenat stavljamo na „Transformaciju emocija“. Pokušaćemo da tranformisaćemo sve ono negativno, ono od čega imate strah, ono što se nalazi duboko u vama, u pozitivno. Suština je da nema potrebe da odbacujemo određene emocije, određene segmente našeg zivota, samo je vazno da znamo kako da komuniciramo sa njima i sve ono što je loše transformišemo u pozitivno.”

Praktikovanje Kundalini joge će vam pomoći da balansirate vaš endokrini i da ojačate vaš nervni sistem i da otkrijete vaše stvaralačke sposobnosti. Čas Kundalini joge se sastoji iz kria, doboke meditacije i relaksacije. Ono što je specifično za Kundalini jogu, je to da ne postoji idealna poza, ne postoji ispravljanje i korigovanje za vreme rada. Uz sve instrukcije učitelja za vreme časa fokusirani ste na sebe, na svoje telo i ono sto se dešava u vama. Suština je samo u vama, u pomeranju granica, uklanjanju blokada, povezivanju sa najčistijim delom vašeg bića.

Delimo vam dve karte za ovu radionicu i zato iskoristite priliku da ovog vikenda uradite nešto korisno za sebe. To je uradila i glavna i odgovorna urednica portala “My cup of tea”, Ružica Petronijević.

“Mesecima sam radila dva posla i dugo sam se lomila da li da dam otkaz u firmi u kojoj sam imala siguran posao ili ne. Bilo mi je teško jer je bilo mnogo ZA i PROTIV argumenata. Otišla sam na radionicu Kundalini joge kod Nataše Vukoje i tokom jedne vežbe, koja je bila usko povezana sa odlukama, pošle su mi suze. Nisam znala ni kako ni zašto, ali je jasno bilo da mi telo daje signale da je vreme da se odlučim kojim putem želim da idem. Ubrzo sam dala otkaz, o čemu sam pisala OVDE, a onda i OVDE i sada živim život o kojem sam pre nekoliko godina samo sanjala. Za svoje dobro dolazim i na radionicu 19. novembra. Vidimo se.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp