Search
Close this search box.

LAB – carstvo za ljubitelje make up i beauty proizvoda

U samom centru Beograda, u Vasinoj 14,  otvoren je beauty concept store LAB, u kome se mogu pronaći pored najprestižnijh  skincare brendova Augustinus Bader , 111Skin, Vintner’s Daughter, Furtuna Skin, Macrene, i makeup brendovi kao što  su Westman Atelier, Ilia  koji važe za creme de la creme clean makeup  kategorije. Već sam pogled na imena nagoveštava da je LAB koncept pažljivo sačinjen beskompromisnim kvalitetom, minimalizmom  i delotvornošću, ruku pod ruku sa clean filozofijom.

Iza LAB  koncepta stoji Tatjana Dragović, hrvatski top model, koja je u region, u  Zagreb pa potom i u Beograd,  prva dovela nekonvencionalne i  niche brendove, do kojih smo do sada jedino mogli doći na putovanjima.

Lab je rezultat iskustva, sposobnosti prepoznavanja  kvalitetnih trendova, ali pre svega postavljanje beauty ponude na jedinstven način. Pred nama je era visoke svesti o zdravlju i lepoti a Lab želi u tome da predvodi.

Lab je mesto u kome se mogu pronaći  najkvalitetniji brendovi makeup-a, niche mirisa kao i brendovi  za negu lica, tela i kose.  Međutim ono što izdvaja Lab je posebnost i individualni pristup svakom klijentu. Kako bi se klijentima približilo  makimalno iskustvo  Lab će uskoro započeti sa pružanjem  usluga  profesionalnih kozmetičkih tretmana.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp