Letnji make up starter pack: Savršena make up podloga i puder, koje ovog leta nećete prestati da koristite!

Lepi dani su pred nama, što znači da se naša odeća, ali i make up, konačno raslojavaju. Nema ničeg lepšeg od pomisli da ćemo iz garderobera konačn odložiti kapute, a iz kozmetičkih tobrica teške pudere. Savršeni puder, prozračne teksture i lagane formule je sve što ovog leta želimo, a baš takav je Givenchy’s Prisme Libre.

“Prisme” zbog sposobnosti da difraktuje svetlost u svim različitim dimenzijama, a “Libre” za ultra prirodan izgled i laganu teksturu koja omogućava koži da živi i da diše. Sadrži četiri pudera u prahu, Prisme Libre poboljšava i usavršava bilo koji ten dok “zamagljuje” nedostatke. Uz to je i prava Couture kreacija u svojoj Givenchy futroli sa potpisom. Od svog lansiranja, ovaj kultni proizvod se nametnuo kao vrhunski izvor svetlosti, a zajedno sa njim, Givenchy se dokazao kao pionirski brend u umetnosti savladavanja svetlosti.

U istom duhu, Givenchy predstavlja Prisme Libre Skin-caring Glow, hibridnu podlogu, koja šminku podiže na nove visine zahvaljujući svojoj formuli koja sadrži 90% sastojaka za negu kože. Prisme Libre Skin-caring Glow ostavlja prozirni, transparentni i blistavi završetak, istovremeno delujući na hidrataciju, sjaj i opšti kvalitet kože. Ova vrhunska formula koja kombinuje najbolje od šminke i nege kože sastoji se od 97% sastojaka prirodnog porekla koji pojačavaju sjaj i omogućavaju koži da diše.

Nanesite Prisme Libre Skin-caring Glow koji kombinuje prirodan rezultat šminke sa moćnim prednostima nege kože. Idealan spoj za izjednačavanje tena, transparentnost, prozračan, blistav ten. Jednom rečju? Savršen.
Formula ovog tečnog pudera uključuje 90% baze za negu kože i sadrži ne manje od 97% sastojaka prirodnog porekla. Takođe je 89% biorazgradiva.

Sastoji se od preko polovine vodene baze, izvrsne i topljive hibridne teksture Prisme Libre Skin-caring Glow se lako nanosi i gradi do vaše željene pokrivenosti. Super udobna za nošenje, ova podloga deluje odjednom na tri glavna fronta za negu kože: pojačava sjaj tena i poboljšava hidrataciju kože i ukupan kvalitet tokom vremena,a istovremeno dopušta koži da diše. Izuzetno prozračan, moderan izgled šminke usavršava i prosvetljuje kožu, dodajući pun, prozračan efekat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp