Search
Close this search box.

4 načina da vaše leto traje malo duže!

Nešto niže temperature i niz kišovitih dana, koji su srećom iza nas, naterali su nas, iako nevoljno, da se suočimo sa činjenicom da je leto na izmaku. Međutim, mi još uvek nismo spremne da ga pustimo, pa smo pokušale da nađemo način da što duže zadržimo leto. Iako na vremenske aktivnosti ne možemo uticati, možemo se pozabaviti nekim aktivnostima, koje će učiniti da se osećamo kao da je leto još uvek tu.

#Vreme je za bazen

Iako je sezona bazena završena, to nikako ne znači da treba da odložimo kupaće kostime. Plivanje je jedna od najzdravijih fizičkih aktivnosti, a ujedno i prva asociacija na leto. Zato se potrudite da barem jednom nedeljno uskladite svoje obaveze kako biste mogli da odete na plivanje na neki od zatvorenih bazena. Tako ćete učiniti nešto dobro za svoj organizam, ali i maindset koji vrišti – leto je!

Pročitajte: 5 saveta za još lepše i uzbudljivije leto!

#Večeri na otvorenom

Večeri su još uvek dovoljno tople da možete uživati u šetnji gradom, ili romantičnoj večeri na terasi nekog restorana. Trudite se da još uvek svaki trenutak provedete na otvorenom, jer stanova i zatvorenog prostora nam je preko glave.

#Ne odbacujte letnju odeću

Još uvek nije vreme za jesenje raspremanje ormara. Ili bar mi ne želimo da se oprostimo od lepršave letnje garderobe. Iako je hladno za lagane, lepršave stvari i crop topove, uvek ih možete dopuniti još nekim slojem odeće i produžiti im upotrebu na još koji mesec. Miks letnjih i jesenjih komada može da izrodi sjajne outfite.

@alexusbrend

#Vikend u prirodi

Kako još ima finih toplih dana, organizujte vikend na otvorenom sa prijateljima. Napolju nije previše vruće, pa će uživanje biti prijatnije. Napravite piknik u prirodi, zabavite se i produžite osećaj leta.

P.S. Zapamtite, leto traje sve dok je u vama!

Foto: @made4walkin

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp