Search
Close this search box.

Luksuz u Srbiji u kojem uživa atraktivna voditeljka

Voditeljka televizije Pink, Tijana Prica, leto je provela u Beogradu radno, a onda je odlučila da tropske temperature zameni planinskim vazduhom, pa je jedan vikend provela na Kopaoniku u društvu supruga, Bojana, kome se nedavno, na bajkovit način, zaklela na večnu ljubav.

Novopečeni mladenci produženi vikend proveli su na najlepšoj planini u Srbiji i ističu da su u hotelu “Grand and spa” uživali i da ovo putovanje nazivaju drugim medenim mesecom.

“Oduvek sam mislila da je leto rezervisano za more, ali evo već dve godine za redom u julu i avgustu uživam na planini. Vratila sam se pre samo tri dana sa Kopaonika i odmor u hotelu “Grand and Spa” učinio je da se osećam naspavano i odmorno, kao da sam provela negde deset, a ne samo tri dana.”

Produženi vikend na Kopaoniku prošao je u sunčanju pored otvorenog bazena, uz šoljicu kafe i laganu muziku, koju je pratio prijatan vetar. Na najlepšoj planini u Srbiji temeprarura ne prelazi 25 stepeni, a na toj temperaturi najprijatnije je čitati knjigu i praviti pauzu uz plivanje na bazenu u kojem je voda taman toliko topla da vam se iz nje ne izlazi.

Nakon večere, posluzene na otvorenom i mirisa roštilja, koji je dopirao iz blizine usledila je šetnja, vožnja bicikle i drugih zanimljivih planinskih letnjih aktivnosti.

Nakon trodnevnog odmora, Tijana se u topli Beograd vratila sam se spremna za nove radne pobede i novu televizijsku sezonu koja se bliži .

U narednom periodu atraktivnu voditeljku očekuje mnogo obaveza jer se priprema nova sezona Premijera Vikend Specijala, koju uspešno vodi sa kolegom Ognjenom Nestorovićem, a tokom jeseni ova lepotica zakleće se na večnu ljubav svom suprugu i u crkvi. Velika proslava za najdraže već je u pripremi, a sve je zakazano za jesen. O detaljima ne želi mnogo da govori, ali je nama ekskluzivno otkrila da je venčanica u pripremi, a da se za nju pobrinula kreatorka Jovana Životić, sa kojom je Tijana već sarađivala.

O detaljima građanskog venčanja možete pročitati ovde!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp