Search
Close this search box.

Make up artisti inspirišu: Kako da nosite ajlajner ovog leta?

Kada je ajlajner u pitanju, u svetu make up-a postoje 3 pravila, mora biti crn, precizan i savršeno izvučen. Međutim, čini se da se revolucija odigrava i u beauty svetu, kada su trendovi u pitanju. Stari dobri klasik ništa ne može da skine sa trona, ali to ne znači da ne postoji još nekoliko atraktivnih trendova, u nanošenju ajlajnera, koje bi trebalo da isprobate ovog leta.

#Smokey ajlajner

Nanošenje smokey ajlajnera je sve samo ne precizno i to je upravo razlog zbog kog su devojke poludele za njim. Blago zamagljen pogled postiže se blago razmazanim i savršeno ublendanim ajlajnerom u nijansi koja se potpuno prirodno stapa sa vašom senkom.

https://www.instagram.com/p/B99rKTgj2Cl/?utm_source=ig_embed

#Kraljevski plavo

Boja koju mnogi obožavaju, ovog leta veliki je make up trend, bilo da je reč o maskari, senki ili ajlajenru. Ako volite minimalističku šminku, onda je sve što vam na očima treba ajlajner u plavoj boji i maskara koja će vašim trepavicama dati wow izgled.

https://www.instagram.com/p/B7az9cSnqJW/?utm_source=ig_embed

#Double trouble

Ako vam jedan ajlajner nije dovoljan, nanesite dva. Za one koje vole da privuku malo više pažnje tu je trend slaganja ajlajnera. nanesite prvo klasičan crni ajlajner, a zatim iznad njega, podjednako precizno nanesite i boju, koja vam se dopada.

https://www.instagram.com/p/Bxkrw2lF10s/?utm_source=ig_embed

Šminka nam ovog leta omogućava da se igramo više nego ikada, a kako su mere opet pooštrene i nemamo mnogo prostora da popunimo svoje slobodno vreme, sada je pravi trenutak za vežbanje preciznog iscrtavanja ajlajnera.

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp