Mali fitness vodič: 7 vežbi za zadnjicu iz snova!

Kada jednom steknete fitness rutinu i odlučite šta želite da postignete svojim treninzima, pomisao na naporan trening više nikome nije neprijatna. Dopada vam se osećaj nakon svakog treninga, telo vam se menja i vi ste jednostavno motivisani da iz dana u dan ne propustite trening.

Kardio i kružni treninzi zaista su dobri, ako želite da izgubite višak kilograma, ali šta ako je vaš fitness cilj oblikovanje i poboljšanje neke telesne regije. Onda na snagu stupaju nešto statičnije, izolacione vežbe, koje će vam pomoći da devinišete mišiće i svom telu date nešto bolji oblik.

Ukoliko je ovo i vaš slučaj, a željena regija, kao i kod većine, verovatno guza, pogledajte naš mini fitness vodič, koji će vas uz 7 vežbi i malo napornog rada dovesti do savršenih rezultata.

Vežba 1

Vežba 2

Vežba 3

Vežba 4

Vežba 5

Vežba 6

Vežba 7

Sada kada znate kako se izvodi svaka od navedenih vežbi, možete praviti trening u skladu sa vašim mogućnostima. Ukoliko ste početnik možete napraviti trening od 3 vežbe sa po 10 ponavljanja u 3 serije, ali ako ste već trenirali, možete izvoditi svih 7 vežbi po 8 ponavljanja u 3 serije.

Suština stvaranja fitness rutine zapravo i jeste osluškivanje svog tela i poznavanje svojih mogućnosti, što znači da ćete sebi zaista stvoriti najefikasniji trening ukoliko poznajete svoje kapacitete. A kada jednom steknete rutinu, nema nedostižnih fitness ciljeva za vas!

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp