Search
Close this search box.

Već dugo se muvate, ali se ništa ne dešava – Možda mu šaljete pogrešne signale

mali signali

Već neko vreme gajite simpatije prema jednoj osobi. Čini vam se da ni on nije ravnodušan, pa ipak, ništa se ne dešava. Kada analizirate dosadašnji odnos i dalje vam nije najjasnije šta je po sredi, ali možda mu vi šaljete pogrešne signale iz kojih mu nije dovoljno jasno da vam je zaista stalo.

Ukoliko je baš to problem, pokušajte da promenite vibraciju. Nije samo pesma Nataše Bekvalac u pitanju, mali signali zaista jesu poziv na ljubav, zato se potrudite da ih on uoči pre nego što se pojavi neko ko će to da mu stavi do znanja, mnogo direktnije nego vi.

@gap’stumbler

Mali signali i šta radite pogrešno?

Još uvek je u friend zoni

Vi ste ga u friend zonu uveli, kako biste ga bolje upoznali i videli da li ima kvalitete, koje želite kod svog potencijalnog emotivnog partnera. Ipak, njega je to potpuno obeshrabrilo. Čak i suptilan flert njemu izgleda kao prijateljsko čavrljanje. Budite oprezne, jer kada jednom uđete u komfornu friend zonu, trebaće vam mnogo truda i vremena da iz nje izađete.

Pričate mu o drugim momcima

Ukoliko želite da ga učinite malo ljubomornim, na pogrešnom ste putu. Priču o drugim udvaračima on će verovatno shvatiti kao da već imate nekog ko vam okupira pažnju, dok vam je on samo prijatelj. Umesto o drugima, započnite razgovor o njemu i pokažite mu da vas zanima.

Slično se ponašate i prema drugima

Ako ste sa svima prisni i umiljati, on se pored vas neće osećati posebno. Dakle, ako želite da učinite da se oseća posebno, pružite mu poseban tretman.

Pročitajte: Sa ova 3 tipa muškaraca izlazila je svaka od nas, a evo šta smo od njih naučile!

@shaweenandsimon

Nikada se ne javljate prvi

Apsolutno pogrešno! Žena zaista treba da drži do sebe i da ne bude uvek dostupna za nekog ko to ne zaslužuje, ali nekom ko joj se dopada to mora da stavi do znanja. Zato mu ponekad pošaljite prve poruku.

Ako želite da se iz vašeg odnosa izrodi nešto više, potrudite se, pošaljite mu male signale, koji će mu nedvosmisleno staviti do znanja da vam se dopada. Upravo takvo ponašanje za njega je poziv na prvi korak, pa će se sve dogoditi neuporedico brže.

Foto: @howheask

Autor: T.P.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp