Search
Close this search box.

#fashion news: Stiže nova Mango kolekcija sa potpisom Viktorije Bekam, a mi otkrivamo kada!

mango x victoria beckham

Iako je popularni španski brend Mango zatvorio svoje prodavnice u Srbiji, nije tajna da su mnoge ljubiteljke mode i dalje zaljubljene u njihove komade, te da su omiljenom brendu odane i verne korisnice njihove online prodavnice.

Upravo njih, ali i ljubiteljke rada Viktorije Bekam, obradovala je vest o saradnji britanske kreatorke i španskog modnog brenda. Ova saradnja obeležiće 40 godina postojanja brenda, a izlazak kolekcije najavljen je za 23. april.

MANGO X Victoria Beckham kolekcija odiše klasičnim britanskim luksuzom, koji koketira sa savremenim duhom, dok je fokus kolekcije usmeren na kvalitet komada i isticanje ženstvenosti.

Pročitajte: 4 high end brenda koji su na modnu scenu vratili baletanke

Ova saradnja o kojoj svet mode bruji deo je novog Mangovog strateškog plana, za period od 2024.-2026. godine, koji uključuje bolji kvalitet, ali i nešto više cene komada, što se pokazalo u poslednjoj kolekciji za posebne prilike.

Brend se na ovaj način želi izdvojiti od najbližih konkurenata poput Zare i H&M-a, a ova kolekcija sigurno će doprineti tome.

Tajanstvena kampanja MANGO X Victoria Beckham kolekcije otkrila je za sada samo dva look-a, dok se ostatak kolekcije iščekuje sa velikim nestrpljenjem.

Foto: @victoriabeckham

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp