Search
Close this search box.

Prvo Hejli Biber, a sada Porše – Zašto je svet poludeo za 2 u 1 maskama za telefon?

Maskica za telefon

Hejli Biber zaludela je čitav svet, kada je pre nešto više od mesec dana objavila fotografiju na kojoj se vidi njena, ne tako obična maskica za telefon. Naime, reč je o 2 u 1 maskici za telefon, u boji njenog beauty brenda Rhode.

Osim što ova maskica štiti telefon ima u sebi i držač namenjen za Rhode balsam za usne – omiljeni proizvod ovog brenda.

Ova maskica napravljena je od tzv “svilenkastog silikona” mekana je i samim tim savitljiva, te su dostupni brojni snimci na Instagramu, na kojima se vidi da u maskicu možete ubaciti i druge sjajeve i balsame za usne ne samo Rhode Lip Tint, uz koji možete kupiti maskicu.

Pročitajte: Tri frizure koje će Hejli Biber nositi ovog proleća

Praktičnost ove maskice objašnjava se kao 2 u 1 tako da nećete morati da sa sobom nosite torbicu, kada na brzinu izlazite iz kuće, jer su nam kartice povezane sa telefonom, te ujedno nosimo i omiljeni sjaj, a šta nam više treba?

Pa, recimo ključevi od kola? Tu na scenu stupa Porše, koji je na svom zvaničnom Instagramu objavio video “Just Porsche tings” gde je iskoristio pomenutu ideju Hejli i njenog brenda kako bi u maskicu inplementirao ključeve od kola.

Iako mnogi tvrde da je reč o prvoaprilskoj šali brenda “Porsche”, s obzirom da je video objavljen 1. aprila, a u komentaru je označena Hejli, mnogi se nadaju da će se ova maskica naći u prodaji brenda, kako bi zaista spojila lepo i korisno i obezbedila nam rešenje za sve one situacije u kojima su nam ruke pune, a opet imamo utisak da smo nešto zaboravili.

Foto: @haileybieber

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp