Search
Close this search box.

#Modnainspiracija: Farmerice koje ove sezone morate imati u svom garderoberu!

Retko šta može da parira maloj crnoj haljini, kada su modni klasici u pitanju. Crni, dobro ukrojen sako, klasična bela košulja i dobar džins, koji čini sve što treba kako bi vaša figura izgledala perfektno.

Posle male pauze od uvek popularnih farmerica, koje smo na neko vreme zamenili pantalonama, džins je ponovo u modi, a mi smo za vas izdvojili must have komade ove sezone.

#90’s vintage model sa ravnim nogavicama

Vintage odeća osvaja modnu scenu, pa su i modeli farmerica iz 80-ih i 90-ih ove sezone vodeći trend. Dubok struk i ravno sečene nogavice čine sve što treba za žensku figuru. Nosive su uz patike, martinke, ali i visoke potpetice i definitivno su farmerice koje možete odenuti za svaku priliku.

@comerblogaramar

#Mom jeans

Model koji poslednje dve godine obožavamo. Reč je o farmericama pogodnim za ležerne outfite. Prednost ovog modela je što savršeno pristaje devojkama sa oblinama.

#Skinny jeans

Kada kažemo skinny jeans sigurni smo da govorimo o farmericama koje svaka od nas najviše voli. Odaberite model što dubljeg struka i budite sigurne da u garderoberu imate komad koji je odgovor na svako: Šta da obučem? pitanje!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp