Search
Close this search box.

Modni komad koji će ovog leta biti tajni začin svakog outfit-a!

Leto je tik iza ugla, a u moru trendova, koji nam se osmehuju, posebno se izdvaja jedan i to baš onaj koji nas raduje – oversized sako. Ove sezone, baš ovaj komad odeće biće rezervisan za svaku priliku i kombinaciju, što nas ne iznenađuje, jer je svima, koji iole osećaju modu odavno jasno šta sve može dobro ukrojen, predimenzioniran sako.

Ove sezone za snažnu, ali i nežnu, zanosnu, ali i onu koja želi da sakrije nedostatke, sakoi čine čuda, a mi smo izdvojili par modela, od kojih bar jedan morate imati u svom garderoberu.

#Sako sa duplim kopčanjem

Ako malo zađete po radnjama primetićete da su sakoi u boji i sa duplim kopčanjem apsolutni trend. Predimenzionirani sako sa duplim kopčanjem, outfitu će dati posebnu ležernost i snagu, a malo boje uneće u vaše outfite neophodni duh leta.

#Sako od eko kože

Dame koje vole edgy stil, odabraće jedan klasičan, oversized kožni sako, koji daje utisak urbane, buntovne, a opet žene od stila.

#Sako sa naramenicama

Za sve retro tipove, dobra vest je da su naramenice ponovo u modi. Detalj koji, kao ništa drugo, pomaže pri postizanju figure preščanog sata, ove godine krasi mnoge sakoe, i čini da žena izgleda ne samo vitkije, već i samopouzdanije.

Kada su sakoi u pitanju, čini se da izbor nikad nije bio veći, zato se potrudite da uživate u isprobavanju što više različitih kombinacija, sa ovim chic komadom, a počastite sebe i novim sakoom, jer ove sezone, sakoa nikad dosta.

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp