#fashion talk: Modni saveti uz koje će svaki vaš autfit izgledati skupo

modni saveti

Odavno je jasno da za dobar stil nije presudno da u svojoj kolekciji imate skupe komade, već da one koje posedujete kombinujete na pravi način.

Ipak, postoji nekoliko modnih saveta uz koje će vaši high street odevni komadi izgledati znatno skuplje, a tajna je u pažljivom odabiru:

Pročitajte: Modni savet dana: Evo kako da “osvežite” svoj omiljeni all black outfit!

#Dobar kroj

Prilikom kupovine odeće najvažnije je da birate krojeve koji rade za vas, odnosno ističu sve vaše adute i prikrivaju potencijalne nedostatke. Birajte odgovarajuću veličinu i odeću u kojoj ćete se osećati lepo, kako bi vam to dalo na samopouzdanju i učinilo da celu kombinaciju iznesete sa stavom.

#Kvalitet materijala

Ako malo bolje razmislite, shvatićete da su upravo materijali ti koji prave razliku u izgledu high street komada, te neki komadi izgledaju znatno skuplje od ostalih. Danas nam high street ponuda donosi brojne komade izrađene od lana, svile, kože, kašmira, vune, te imamo priliku da izaberemo kvalitetne marerijale i odevne komade koji će u svakoj prilici izgledati dobro.

#Odabir boja

Neke boje jednostavno izgledaju bolje od drugih. Neutralne boje, poput bež, puter boje, bebi plave, kaki, sive i crne, izgledaju skuplje i kvalitetnije od identičnih komada u drugim bojama. Ako ove boje pritom nosite zajedno, budite sigurni da ćete kod svakoga ostaviti utisak, luksuzno odevene žene.

Foto: @by_eva_

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp