Search
Close this search box.

Modni trendovi koje ćete sa uživanjem nositi ove zime

Verovatno ste primetili da se na velika vrata, ove sezone u modu vratio retro stil 80ih godina. To je vrlo očigledno, sudeći po instagram profilima mnogih blogerki i devojaka od ukusa, a u modu su se čini nam se vratili komadi, kojima smo se najmanje nadali.

Mi smo za vas, ljubitelje mode i različitih poduhvata u kombinovanju, pripremile listu nekoliko must have komada, kojima ćete svoj look pretvoriti u retro, na vrlo jednostavan način:

Karirani dezen

Karirani dezen odavno je svrstan u red modnih klasika, ali ove sezone posebno je popularan. Bilo da je reč o sakou, odelu ili kaputu, on je svuda oko nas. Posebno će odgovarati klasičnim damama, koje nekuju business style. 

MOSCHINO [tv] H&M revija u duhu pop art-a i glamura

Kombinovane ogrlice

Ove sezone popularno  je kombinovanje različitih lančića, napravljenih istog materijala, koji će svaki vaš stajling učiniti boljim i za nijansu dominantnijim. Naročito su  popularni metali u boji zlata i bronze, a posebno su popularni lančići koji na sebi imaju privezak u obliku dukata.

Bela boja

Bela boja je omiljena boja ove sezone. Ovo je jednostavno boja koja svaki luk čini po malo girly i romantičnim. Ovih hladnijih dana posebno su popularne rolke i čizmice u beloj boji.

Potražili smo modnu inspiraciju na ulicama Pariza – ove jeseni obucite se sofisticirano i klasično

Velike minđuše

Velike minđuše od svih materijala ponovo su u modi. Posebno su atraktivne one, asimetričnih oblika i u boji zlata. Glomazne chic minđuše podići će stilski svaki vaš outfit.

Komplet odela

Ova odela su apsolutni hit. Pogodna za svaku priliku, ona su odličan izbor za casual, ali i elegantnu varijantu, a laskaju gotovo svakoj ženskoj figuri.

Moda je svakako polje na kome iskazujemo svoju kreativnost, a ovoga puta predstavlja i svojevrsni vremeplov u 80-te. Uživajte u popularnim trendovima i nađite način da se iskažete u najboljem svetlu!

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp