Search
Close this search box.

Ovog leta samo fashion and comfy: Vodimo vas kroz aktuelne modne trendove

modni trendovi za leto 2024.

Leto već stoji pred našim vratima, a naš omiljeni deo je ažuriranje modnih trendova za letnju sezonu. Lagani autfiti za tople letnje dane mnogima su omiljeni, a ove sezone poštujemo samo dva pravila da ono što nosimo bude udobno, a chic.

Krojevi i materijali prilagođeni su toplim danima, te ćemo uživati u laganoj i lepršavoj odeći dok ćemo it momente postizati detaljima, za kojim već lude devojke od stila.

Modni trendovi za leto 2024. godine

#3D cvetovi

Romantične, nežne i ženstvene 3D kreacije cvetova na modnim komadima ovog leta svakom autfitu daće posebnu draž i učiniti da se osećamo spremni da procvetamo.

#Prozirne haljine

Haljine od prozirne tkanine ispod kojih možete nositi malo izazovniji veš, korset ili postavu, izgledaće spektakularno na preplanulom tenu, posebno kada su u pitanju morski autfiti.

#Bermude

Trend koji je posebno obradovao dame koje na poslu žele da izgledaju lepo, a opet dovoljno pristojno jesu bermude. Savršeno se kombinuju sa košuljama, klasičnim majicama, ali i popularnim prslucima, te daju prostora za savršen letnji korporativni autfit.

#Denim on denim

Teksas i ovog leta nastavlja svoju dominaciju, a all denim autfiti savršeno se sklapaju, bilo da je reč o mini suknjicama i košuljama ili džinsu i crop topovima od istog materijala. Ako u ceo look uklopite i cipele od džinsa, bićete najmodernije obučena dama na ulicama svog grada.

Foto: @hayleyalaine

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp