MOSCHINO [tv] H&M revija u duhu pop art-a i glamura

Sinoć su se među zvanicama na uzbudljivoj reviji i afterparty-ju povodom kolekcije MOSCHINO [tv] H&M našli i Paris Džekson, Frensis Bin Kobejn i Majls Riči. H&M i kreativni direktor kuće MOSCHINO – Džeremi Skot pozvali su poznate ličnosti, međunarodne urednike i influensere na pistu ukrašenu bilbordima i osvetljenu poput Tajms Skvera u Njujorku.

Pistom su šetali supermodeli, sestre Hadid i njihov brat, odeveni u kolekciju MOSCHINO [tv] H&M, a reviju je zatvorila legendarna Naomi Kembel. Modeli su na pistu izlazili stepeništem, u stilu starog njujorškog mjuzikla. Zatim su hodali pistom koja je bila uređena kao ulica, što je inače mesto na kome Džeremi voli da vidi ljude u svojim kreacijama.

Gigi Hadid

Kolekcija MOSCHINO [tv] H&M je poklon mojim fanovima i želeo sam da im dam pravu MOSCHINO kolekciju. Pokušao sam da obuhvatim sve ono što biste očekivali na mojoj reviji – crtaće pomešane sa uličnom modom i sve to sa obiljem hip-hop sjaja za totalni MOSCHINO izgled”, rekao je Džeremi Skot, kreativni direktor kuće MOSCHINO.

Bella Hadid

Bilo je zabavno ušetati u Džeremijev MOSCHINO svet. Pun je pozitivnosti, osećaja za humor i radosti kojima odiše svaki komad iz kolekcije”, izjavila je An-Sofi Johanson, kreativna savetnica u H&M-u.

Naomi Campbell

Čim se Džeremi poklonio na kraju revije, podigli su se bilbordi oko piste i producent i umetnik, nagrađen Gremijem – di-džej Diplo bio je spreman da pokrene žurku. Otkrivena je i ekskluzivna MOSCHINO [tv] H&M prodavnica, kako bi gosti dobili priliku da prvi kupe neki komad iz kolekcije.

Isabeli Fontana

Tokom čitave večeri gosti su mogli bukvalno da zakorače u MOSCHINO [tv] H&M svet na prvoj svetskoj modnoj reviji sa AR tehnologijom. Gosti su mogli da stave H&MOSCHINO brendirane Magic Leap One naočare i zakorače u džinovski TV, kako bi ovu saradnju doživeli na potpuno novi način. Za tehnologiju je bio zadužen Warpin Media.

Anwar Hadid

MOSCHINO [tv] H&M je kolekcija koja spaja energiju ulice sa pop kulturom, glamurom, razigranošću i humorom. Džeremi Skot kreirao je žensku i mušku kolekciju, kao i aksesoare i specijalne komade za pse. Ovu urbanu chic kolekciju možete videti i kod nas od 8. novembra u H&M prodavnici u Knez Mihailovoj ulici.

Film sa modne revije pogledajte OVDE!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp