Najlepše frizure sa šiškama

Gledajte na šiške kao na najraznovrsniji aksesoar: mogu dodati sofisticiranost opuštenom stilu ili modernu notu formalnim izgledima, i sve to dok (bukvalno) prekriva linije i nesavršenosti. I dok šiške često brišu tragove godina sa našeg lica, ova frizura nije ni malo detinjasta.

Zvezde modnih pista i crvenog tepiha menjale su svoj izgled baš na ovaj način. Često su sečene u stranu ili podeljene na sredini i mnogo su laganije nego  prošle varijante.

Prirodne teksture su takođe popularne, a vratile su nam se iz osamdesetih. Zaključak: šiške, uz pravilno stilizovanje, mogu pristajati svakom obliku lica i dužini kose – i poput savršenog kaiša, torbe ili štikli, mogu podići vaš izgled uz minimalan trud. Evo kako to nose naše omiljene zvezde:

Felisiti Džouns

Njene šiške su postepeno sve duže ka slepoočnicama, te privlače pažnju na njene podignute jagodice.

Mišel Vilijams

Ovo ne bi bila najlepša piksi frizura Holivuda da nema laganih šiški koje idu na stranu.

Rijana

Rijana održava svoj lob (dugački bob) modernim i odvažnim uz razbarušene i duge šiške.

Džesika Bil

Ova glumica dodala je malo sofisticiranosti svojim dugim, bujnim pramenovima uz pomoć glatkih, ravnih šiški koje prekrivaju obrve. Rezultat? Mladalački , ali prefinjeno.

Dženifer Lopez

Ovakve seksi šiške zahtevaju dosta volumena, dužine i suptilnih pramenova – a la Dženifer Lopez!

Riz Viderspun

Šiške su postale zaštitni znak ove zvezde. Njena najskorija promena je i najlakša za održavanje: začešljane u stranu preko jednog oka.

Alesandra Ambrosio

Brazilska lepotica nosi  svoje supermodel šiške u tanjoj varijanti koja se čini laganom i perjastom poput kreacije koju nosi na slici.

Kristina Hendriks

Svi tipovi šiški pristaju srcastom obliku lica. Kristina Hendriks bira ovu suptilnu varijantu, razdvojenu na sredini čela.

izvor: harpersbazaar.com
foto: getty
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp