Search
Close this search box.

Najlepši pokloni za Osmi mart

U susret Danu žena, hajde da se posvetimo lepšem polu! Roditi se kao žena znači da ćete kroz život postati neko ko nosi različite društvene funkcije, razvija različite međuljudske odnose i postaje kroz navedeno samosvesna, odvažna i spremna na izazove. Pre svega je ćerka, koja sluša, voli i voljena je. Zatim sestra, puna strpljenja, spremna da sačuva tajnu. Onda je prijateljica, ona koja će biti uvek spremna da podrži, razume i sasluša. Voljena žena, puna ljubavi, spremna da sa nekim podeli svoj život, da voli bezuslovno i da se prilagođava. A zatim, ona najvažnija – žena na pijedestalu, majka, ona koja ne spava noćima, brižna, puna razumevanja i ljubavi. Žena je još i baka, tetka, ujna… Ali pre svega žena je osvešćena, samostalna, samoostvarena, spremna da voli, karakterna, puna razumevanja, požrtvovana, ali je svaka, bez izuzetka, ljubitelj pažnje i svakako vredna nje! Nakon svega što jedna žena jeste ili će tek postati, ona je biće koje bi svakodnevno trebalo slaviti.

Međutim, kako za to ipak postoji Dan žena, i kako je praksa postala da se on ne sme preskočiti, mi vam predlažemo nekoliko načina da ženi koju slavite pružite znak pažnje, koji je za vas sitnica, ali će njoj značiti mnogo!

Da biste jednu ženu oborili sa nogu, ne treba vam ništa krupno ni pompezno! One najviše vole sitne znake pažnje, upravo one na kojima će uspeti da utvrde koliko ih zaista pažljivo slušate i dobro poznajete. I ako izaberete ma koju od njih i ulepšate joj ma koji dan, ona će se osećati neizmerno voljeno!

Cveće

Jedan od najlepših poklona svakoj ženi jeste buket cveća, ali ono što je bolje od toga, jeste buket njenog omiljenog cveća! Omiljeno cveće o ženi govori mnogo, otkriva njenu narav i senzibilitet. A kada za ženu birate cvet, vi pokazujete kako je doživljavate i koliko je dobro poznajete! Zato ona iz ovog znaka pažnje vidi upravo to: Kako je vidite i zbog čega je cenite i zato u ovom poklonu neizmerno uživa. Zato, kad god vam se ukaže prilika, obaspite cvećem ženu koja vam je važna!

Knjiga

Kada na sebe preuzme sijaset odgovornosti, njeno slobodno vreme postaje ponekad retkost. Omogućite joj da se izgubi među stranicama priče koja će joj okrepiti um i duh. Naša preporuka za ovaj praznik je štivo o tipičnoj srpskoj ženi koja je bila miljenica svih generacija i glumica čija ostvarenja će se pamtiti zauvek. Naravno, govorimo o Radmili Savićević. Njenu životnu priču na papir je pretočio Dejan Ćirić. Prvo izdanje ove knjige rasprodato je u rekordnom roku, drugo se uveliko nalazi na policama knjižara, a sudeći po zainteresovanosti publike za život i delo ove slavne glumice, neće nas iznenaditi ako knjiga osvane i u svom trećem izdanju!

Slatkiši, slatkiši, slatkiši!

Svaka žena, ma koliko godina da broji zaljubljena je bezuslovno u slatkiše! Oni su rešenje za stres, tugu, manjak samopouzdanja, ali i idealan završetak uspešnog dana, podsticaj i ono što će na njeno lice iscrtati osmeh. Stoga je idealan poklon za svaku ženu omiljeni slatkiš! Bilo da se radi o sladoledu, kolačima, bombonjeri, čokoladi, vi ćete gledati kako se osmeh ocrtava na njenom licu, njen dan postaje za nijansu bolji, a uzrok tome upravo ste vi! A u znak zahvalnosti će vas pozvati da sa njom uživate u slatkišu i provedete zajedno kvalitetno vreme!

Planer ili bojanka za odrasle

Za damu u vašem životu kojoj ambicije ne jenjavanju i koja neprestano traži načina da se razvija, planer je idealan poklon. Srećom, nikad vas nismo izneverili sa kvalitetnim predlozima, pa vas pozivamo da na našoj Instagram stranici pogledate i poručite veoma praktičan i predivno ilustrovan Mycupoftea by Srećna planeta planer, koji će vašoj omiljenoj ženi, osm vas, biti verni saputnik. 🙂 Još jedan sjajan poklon, za trenutke odmora i momente kada joj je potrebno da sredi svoje misli, su bojanke za odrasle izdavačke kuće Srećna planeta. Dozvolite joj da odluta putem kreativnosti i vrati se sa više motivacije, energije i snage!

Karte za bioskop ili pozorište

Ovo je idealni način da iznenadite jednu damu. Pre svega zato što je to poziv da zajedno provedete vreme, što znači da ste vi deo svog vremena izdvojili samo za nju! Ona će to svakako znati da poštuje. Sa druge strane, izborom filma ili predstave, baleta ili opere vi pokazujete poznavanje ukusa svoje pratilje, jer ćete pri izboru u obzir uzeti ono što bi se njoj svidelo. Pritom, vi kupujete vreme za kulturno uzdizanje, za koje u užurbanoj svakodnevnici ona ima sve manje vremena. Nakon pogledanog pozorišnog komada ili filma, možete provesti vreme zajedno i uz večeru ili piće sabirati utiske o onome što ste gledali i uživati u kvalitetnoj razmeni mišljenja sa ženom koju volite!

Sitnice koje će imati personalnu poruku

Bilo da je to roman sa posvetom, neka bluzica sa zanimljivom porukom, nakit na kome će biti oslikana zanimljiva poruka, ovo je savršeni znak pažnje za svaku ženu! Pre svega zato što žene vole da čuju, odnosno vide ili pročitaju zbog čega su vam važne! Upravo nekoliko rečenica u kojima će se one prepoznati i uvideti da su vam zaista bitne, ono su što će ih najviše obradovati. Zato ne zaboravite čestitku sa toplom porukom punom ljubavi!

Ženu koju volite, bilo da je to vaša majka, baka, sestra, devojka, žena ili najbolja prijateljica, sa nogu ćete oboriti sitnicom iz koje će ona sasvim jednostavno videti koliko vam znači. Više će je obradovati kinder jaje, ruža ili balon sa porukom, od bilo čega pompeznog i skupog! Uostalom, čak i kada izostane poklon, dovoljno je skuvati joj kafu uz koju će dobiti porukicu: Važna si mi zbog… Volim te… Ulepšavaš mi dan… Hvala što si uz mene…

Žene vole reči, sitnice, pažnju. I upravo zbog toga što se o sitnicama radi, pozivamo vas da im upepšate svaki dan, a ne samo jedan u godini!

Žena koja je centar nečije pažnje zrači, postaje lepša, nasmejanija, srdačnija i toplija! A pre svega brižnija i dostupnija za sve vaše probleme, želje i potrebe! Stoga učinite voljenu ženu svesnom vaše ljubavi, i ona će za vas, a i za svet postati najlepša žena na svetu.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp