Najnoviji prolećni beauty trendovi

Proleće je u svom punom zamahu i nema bolje prilike da osvežimo svoj izgled. Širom modnih pista bilo je mnogo trendova, ali smo nekoliko izdvojile iz gomile… ne samo zato što su prelepi, već i zato što se vrlo lako mogu izneti.

Ubacite neki od ovih pet trendova u svoju rutinu ulepšavanja!

Plavi ajlajner

plavi aj

Ako vas pomen plave šminke vraća u osamdesete, moramo da vas demantujemo. Najnoviji trend ove boje je svež i potpuno moderan. Umesto klasičnog ,,mačijeg oka“, iscrtajte kraću, suptilniju liniju koja je dovoljno efektna, ali u isto vreme idealna za svakodnevno nanošenje.

Zlatna senka

zlatna

Zlatnu boju viđamo svuda – bilo da je diskretniji ili jači sjaj u pitanju. Suptilne zlatne nijanse su dobre za dnevnu varijantu, a jače i više metalik varijante sačuvajte za specijalni izlazak. S obzirom na to da postoje razne opcije, lako možete pronaći odgovarajuću za vaš ten. Uz svetliju kožu odlično ide klasično zlatna, a uz tamniji ten ide i malo tamnija nijansa.

Neprovidni bež nokti

bez

Ako ste minimalista kada je manikir u pitanju, ovo će vam se jako dopasti! Nude nijansa – neprozirna bež! Čista i klasična kao i standardna nežno roze, ali interesantnija. Uz to, slaže se odlično uz svaki ten i svaki oblik noktiju, a bonus je i što će vam prsti izgledati duže.

Zlatno roze obrazi

rumenilo

Ova interesantna nova nijansa nam se jako dopada. Bogata boja daje toplinu svakom tenu i najlakši je način za osvežavanje izgleda, bez hajlajtovanja i senčenja. Za svetlucavi završetak je idealno kremasto rumenilo koje možete naneti i prstima.

Suptilan karmin

usne

Evo dobrih vesti za one dame koje nisu ljubitelji crvenog ruža: sveže i prirodne boje kože su podjednako popularne ove sezone! Ne samo da su idealne za onaj čuveni no makeup izgled, nego je i izuzetno lako da se pronađe odgovarajuća boja. Jednostavno odaberite onu koja je za nijansu tamnija od vaše prirodne boje usana.

izvor: theeverygirl.com
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp