Search
Close this search box.

Najsvežiji prolećni trendovi

Od haljina inspirisanih vintidž momentima koje pružaju taj boho izgled, do majici sa natpisima koje šalju jaku poruku i upečatljivih aksesoara, najnovijim prolećnim trendovima ne nedostaje svežina, tako da će dodati jednu veoma odvažnu notu vašem ormanu.

Crveno je opet tu

Prepustite se godišnjem dobu ljubavi u vatrenocrvenim nijansama. Potražite inspiraciju od top modela Mirande Ker tako što ćete u kombinaciju uvesti hrabre aksesoare, poput torbe sa animal printom i crnim kratkim čizmama.

Oštri na rečima

Svoje početke u Dioru, Maria Gracija Čiuri obeležila je tako što je majici s natpisom dala luksuzni izgled. I vi možete postići to isto, tako što ćete je uklopiti sa strukiranim blejzerom, šik mini tašnom i sve zabiberiti čokerom koji opstaje kao nezamenjivi aksesoar iz sezone u sezonu.

Moderni vez

Pređite na boho stranu uz vintidž haljine i duge jakne živopisnih nijansi i šara. Kako biste kompletirali izgled, dodajte bogate somotne aksesoare i ravnu obuću – po mogućstvu sa resama, koje su tu da ostanu i ovog proleća.

Mantili su zakon

Kada govorimo o slojevitom prolećnom oblačenju, ništa ne prevazilazi klasičan mantil. Karli Klos nam je to najbolje objasnila. Pratite njeno vođstvo i držite se vanvremenskih basic stvari kao što su uske farmerice, čizme sa debelim đonom i torbe sa drškom gore.

foto: Studio D
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp