Search
Close this search box.

Najveće Instagram zvezde sa naših prostora

Prošle nedelje smo vam pripremile listu najpopularnijih svetskih Instagram zvezda u ovom trenutku. Nastavljamo u sličnom maniru, samo što se ovoga puta zadržavamo na Balkanu. U narednim redovima očekuje vas MCT pregled najvećih zvezda Instagrama u regionu. Krenimo. 🙂

Anastasija Djurić @anastasijastasha – 109k pratilaca

Plavokosa Anastasija je blogerka koja nam je pre nekoliko meseci u intervjuu za naš portal ispričala kako se potpuno posvetila svom blogu i zbog toga napustila i posao u firmi, jer imati blog je kao da imate svoj mali biznis. Ona je svoj posao iz snova veoma uspešno razvila, a mi obožavamo da gledamo njene videe i isprobamo sve favorite koje preporučuje!

 Najbolja fotografija:

https://www.instagram.com/p/BSl6ItfDOCx/?hl=hr

Ana Milenković @annchica – 27.2 k pratilaca

Mlada Ana Milenković već neko vreme jedna je od glavnih osoba Instagrama. Osim što je prelepa i veoma zgodna, važi i za jednu od najboljih ,,pozerki“ na ovoj društvenoj mreži. Oprobala se i u Youtube videima, ali ipak je Instagram ostao njeno omiljeno mesto.

Najbolja fotografija:

https://www.instagram.com/p/BSVtiURjd5M/?hl=hr

Jelena Perić @j_make_up – 999k pratilaca

Beauty i modna blogerka, Jelena Perić, prozvana je hrvatskom Kim Kardašijan zbog neverovatne sličnosti. Svojim Youtube videima je obišla ceo svet. Mlada blogerka ima najviše pratilaca u Hrvatskoj, a svakoga dana objavljuje videe koji devojkama pomažu pri odabiru odeće i šminke za određene prilike.

Najbolja fotografija:

https://www.instagram.com/p/BRv_9iAgOyj/?hl=hr

Anastasija Ražnatović @raznatovicanastasija – 525 k pratilaca

Sa godinama je ova devojka izrasla u pravu lepoticu koja je uvek sređena i nasmejana. Devetnaestogodišnja Anastasija još će dugo vremena biti zanimljiva medijima, jer se nedavno okušala i modelingu, a svakodevno objavljuje interesantne fotografije na Instagramu,  stoga se zasluženo nalazi na našoj listi.

Najbolja fotografija:

https://www.instagram.com/p/BQOQA9ml34c/?hl=hr

Zorana Jovanović @zorannah 757 k pratilaca

Zorannah je prva balkanska modna blogerka koja svakodnevno objavljuje zanimljive fotografije sa najrazličitijih svetskih lokacija, u jako inspirativnim odevnim kombinacijama. Ova dvadesetšestogodišnja blogerka, a od 2012. i Youtube zvezda uvek je zauzimala najviše prostora na internetu kada se radilo o modi ili beauty savetima. Osim toga – nedavno je lansirala i svoj prvi parfem!

Najbolja fotografija:

https://www.instagram.com/p/BSY-BfWhLhP/?hl=hr

Luna Djogani @luna_djogani  138k pratilaca

Novopečena blogerka, a ujedno i model, Luna Đogani, i te kako zaslužuje svoje mesto ovde. Iako je od rođenja izložena medijima zbog svojih roditelja, Luna je odlučila da napravi blog i dobije svoje ja na medijskom prostoru. Iako je oduvek bila popularna, u poslednjih godinu dana ta popularnost doseže sam vrh. Ova izuzetno slatka dvadesetogodišnjakinja prosto isijava pozitivnom energijom, a svaka njena nova slika na Instagramu izaziva veću pažnju.

Najbolja fotografija:

https://www.instagram.com/p/BSldDY2gbd7/?hl=hr

Nadmetanje u pratiocima, lajkovima i svemu drugome što se veže za Instagram nastaviće se i dalje, a ko zna – možda i vaše ime osvane na nekoj od naših lista! 😉

Nikolina Budimir – Bekan
glavna slika: Instagram/ Zorana Jovanović
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp